radek0406 11 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mam problem z logowaniem się na stronie głównej. Czy dane do logowania są takie same na głównej i na forum? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Jeśli nie zmieniałeś nicku, to tak. W razie czego pisz do administracji portalu, bo to są wbrew pozorom dwie różne instytucje. Cytuj Link to post Share on other sites
Prophet41 218 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Dlaczego słowo "wydmuchiwać" w formie np.: "wydmuchuje powietrze" jest cenzurowane ? Jak się komuś źle kojarzy to jego problem. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Dzieję się tak ponieważ autocenzura działa w trybie "luźnym", czyli cenzuruje wszystkie słowa zawierające niecenzuralny zwrot. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 @up: Tak to właśnie i mniej więcej działa. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Premek1983 68 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) Cześć mam pytanko apropo kodu który wygrałem w konkursie catzilla. wygrałem kod Basic np: k8dpd2ddfgt8tph2 - to jest przykład,ale tak kod wygląda, nie powinny być same cyfry ? Gdzie mam ten kod wpisać lub wkleić, bo próbowałem w programie catzilla ale się nie da bo tam można same cyfry wpisywać bez liter. Na stronie catzilla też szukałem ale nie widac nigdzie opcji wpisywania kodu w takiej formie jakiej otrzymałem (cyfry i litery) Edytowane 31 Lipca 2014 przez Premek1983 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Zapewne tutaj.http://i.imgur.com/1nChm87.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Premek1983 68 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) no właśnie nie można spróbuj wpisać z literami, można same cyfry wpisywać a nie litery. A kod dostałem z literami Edytowane 31 Lipca 2014 przez Premek1983 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 @up Właśnie sam próbuje znaleźć rozwiązanie tego małego problemu Problem rozwiązany... Trzeba się zalogować na swoim koncie, kliknąć MYACCOUNT => EDIT Następnie wpisać kod (pokazane na ss) i UPDATE http://screenshu.com/static/uploads/temporary/jz/6q/uk/45hwx0.jpg 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Premek1983 68 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Aha kapuję. Udało się Później tylko jeszcze trzeba skopiować kod który otrzymamy w profilu na stronie Catzilli i wkleić do programu Troche zagmatwane ale działa. jacekgothic Dzięki wielkie za podpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
Detrioux 12 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja mam bardzo ważne pytanko do administracji, chodzi o jednego użytkownika tego forum który już mnie zaczyna irytować i z pewnością wiecie o kogo mi chodzi: Gotycka Księżniczka To już zapewne któreś tam z rzędu konto tego "trola" który ciągle denerwuje wszystkich czytelników swoimi śmiesznymi odpowiedziami. Moje pytanko brzmi, czy nie dało by rady zbanować "ją" permanentnie poprzez IP, czy nie dało by rady na serwerze w zaporze zablokować tego użytkownika ? Z pewnością ludzie byli by zadowoleni Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jeśli gość będzie błaznował na forum, uwierz mi , że zostanie szybko odstrzelony. Jeśli jednak nie ma go na forum a szkodzi jedynie w serwisie to nic nie będzie dało się poprzez forum się z tym zrobić gdyż forum i serwis to dwie zupełne inne instytucje pod kontrolą zupełnie innych ludzi 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Detrioux 12 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 W porządku . Informuje tylko admina że jest taki typ który zaśmieca chat swoimi śmiesznymi wypowiedziami. Szkoda że admini nie ingerują się z serwisem lecz mogli by poinformować o danej sytuacji Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Szkoda że admini nie ingerują się z serwisem Myślę , że jest raczej na odwrót. Choć forum wyszło to tylko na dobre. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja mam bardzo ważne pytanko do administracji, chodzi o jednego użytkownika tego forum który już mnie zaczyna irytować i z pewnością wiecie o kogo mi chodzi: Gotycka Księżniczka To już zapewne któreś tam z rzędu konto tego "trola" który ciągle denerwuje wszystkich czytelników swoimi śmiesznymi odpowiedziami. Moje pytanko brzmi, czy nie dało by rady zbanować "ją" permanentnie poprzez IP, czy nie dało by rady na serwerze w zaporze zablokować tego użytkownika ? Z pewnością ludzie byli by zadowoleni Banowanie po IP można ominąć, a więc to nie jest w 100% skuteczna metoda Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Na pewno skuteczniejsza niż ban na konto Cytuj Link to post Share on other sites
Sincerite 208 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Miałem okazje kiedyś zarządzać sieciami serwerów gier, m.in Counter Strike. Najważniejsze jest, żeby sprawić aby czas, który troll poświęci na ominięcie bana nie był adekwatny do czasu, który admin poświęci na usunięcie jego zawartości i zbanowanie konta. Po pewnym czasie mu się odechce całej zabawy. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nie wiem jak panowie z portalu, ale my na forum radzimy sobie z takimi doskonale. Zapewniam. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
patrycjusz89 0 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Witam jesli wchodze na jakis teman i ma on 50 stron jak przezucic odrazu do 50 do najnowszych postow? Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Kliknij " >> ", lub na strina " x z xx " i podaj numer do której chcesz się udać. Cytuj Link to post Share on other sites
patrycjusz89 0 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Juz patrze dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
zaququ 0 Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 (edytowane) JEST MOŻLIWOŚĆ USUNIĘCIA TEGO KONTA ? JEST ONO MI NIEPOTRZEBNE A PRZESZKADZA, PONIEWAŻ CZYSZCZĘ SWOJĄ PRYWATNOŚĆ GOOGLE ? Edytowane 16 Września 2014 przez jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Gdybyś napisał swoje pytanie w sposób normalny, to bym na nie odpowiedział (odpisał)... 3 Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Czy byłaby możliwość zamiany drugiej wielkiej litery mojego nick'a na małą? Przy rejestracji machnąłem się i jest KIciulek zamiast Kiciulek... Niby kosmetyka, ale cały czas mnie to razi... Byłbym bardzo wdzięczny za tą poprawkę. Chyba, że gdzieś to można samemu zmienić, ale ja nie widzę w którym miejscu... Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Tylko w taki sposób: http://forum.benchmark.pl/topic/75615-faq-konto-u%C5%BCytkownika/ Jeśli ok, to napisz do mnie na PW Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts