stachoo86 153 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Hmm, fakt. Do głowy mi nie przyszło, może przez to, że głównie funkcję tą utożsamiałem z Word-em , ale mimo wszystko taki trochę "burdelik" na tej liście nieco kuje w oczy Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez stachoo86 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Co do pierwszej części posta. Nicki sortowane są po czasie ostatniej aktywności. Były gdzieś wyjaśnione pobudki takiego sortowania, musisz poszukać. Co do drugiej części - widzisz jedynie swoje Ostrzeżenia, jedynie członkowie grupy moderacyjnej widzą je przy wszystkich. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No widzisz Szczerze to już nie pamiętam skąd taki "nowy porządek" w liście użytkowników - ale coś było na rzeczy.Odnośnie punktów ostrzeżeń - swoje widzisz tylko Ty oraz moderatorzy - inni użytkownicy nie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
stachoo86 153 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No to wszystko już wiem, dzięki chłopaki . Cytuj Link to post Share on other sites
RexRX 8 Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Tak z ciekawości spytam. Czy jeśli nie korzystam z Tapatalka to mogę mieć problem z przeglądaniem forum ponieważ na fonie z androidem nie otwiera mi większości postów które są na forum a jeśli wejdę na jakiś i mi się nie otworzy to wywala błąd o zbyt dużej ilości przekierowań na serwerze. Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 U mnie z przeglądarki Dolphin wszystko działa elegancko. Cytuj Link to post Share on other sites
BlueMike 2579 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mnie trochę zirytowała sytuacja w wątku: http://forum.benchmark.pl/topic/84099-zestaw-za-3-ty%C5%9B/?do=findComment&comment=963429 a konkretnie ten wpis: Beznadziejnie złożony zestaw. gó**o będzie nie miazga. Do sida nic osobistego nie mam, cenię go jako fachowca, ale ostatnie zmiany choćby w dziale o zestawach miały chyba na celu podniesienie merytorycznego poziomu propozycji zestawów. W regulaminie stoi: 3. Na forum nie wolno umieszczać treści wulgarnych, (...) a wg słownika PWN "gó**o" to wulgaryzm w każdym znaczeniu: http://sjp.pwn.pl/slownik/2462661/ Rozumiem, że sid ma taki styl, ale inaczej brzmi: "Zestaw źle dobrany, nie będzie wydajny" a inaczej "gó**o będzie, nie miazga". Zostawiam Wam ocenę, który zwrot brzmi bardziej fachowo. Uprzedzając pytania; nie uparłem się na któregokolwiek moderatora, nie chcę sobie robić wrogów (ale będę czujny, gdyby ktoś sprawiał mi kłopoty). Chodzi tylko o poziom forum. Tłumaczenie, że dany moderator ma taki styl, to żadne wytłumaczenie. Uważam też, że takie sytuacje powinno się omawiać na forum publicznym. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Z niesmakiem przyznaję, że i najbardziej opanowanym zdarza się taka kloaka. Tym samym przyjmuję do wiadomości tę otwartą krytykę, dziękuję za zwrócenie mi uwagi i obiecuję dołożyć starań aby to się więcej nie powtórzyło. Cytuj Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Samokrytyka, jak za czasów zatęchłej komuny Cytuj Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) @up jeszcze samocenzura i będzie komplet Edytowane 2 Maja 2013 przez tarrok111 Cytuj Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Pokój Panowie, kolektyw rządzi Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Dlaczego jest możliwość uznawania swojej odpowiedzi jako najlepszej? http://forum.benchmark.pl/topic/85459-gigabyte-gtx660-czy-sapphire-hd7850/?do=findComment&comment=978219 Uważam, że taka opcja powinna być wyłączona jeżeli chodzi o posty autora tematu. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 a tak się naprodukowałem Cytuj Link to post Share on other sites
ostryb 522 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Mogę wiedzieć dlaczego mój temat został zamknięty. Prośba na przyszłość jak już zamykacie to proszę o krótką notkę dlaczego ?!. http://forum.benchmark.pl/topic/90631-alienware-m18x/?do=findComment&comment=1083204 Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja zamknąłem, ponieważ wydawał się już rozwiązany - sprawa załatwiona. Jak chcesz, to mogę go otworzyć ponownie, nie ma problemu. Mam nadzieję, że dalej coś sensownego napiszesz. Pozdrawiam, Ig. Cytuj Link to post Share on other sites
ostryb 522 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Chciałem dopisać jak na całą tę sytuację zareaguje Dell. Niestety dziś nie miałem czasu z nimi rozmawiać , praca. Jak nic ciekawego nie powiedzą to nie ma tematu. Ale tak na przyszłość to miło by było napisać coś w stylu. (Temat wyczerpany). A jak bym uważał że nie to bym się skontaktował na PW. Po prostu nie wiedziałem o co kaman. Raz miałem spięcie z nadgorliwym modem. Około rok, półtora temu. Skasował mi legalną sygnaturę. Trochę ciśnienie mi podniósł. Więc teraz nie byłem pewien czy to nie podobna zagrywka. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
IronFe 221 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Mam pytanie związane z urodzinowym konkursem bmk. Podana jest jedynie informacja ze konkurs trwa do 26 sierpnia 2013 roku, ale brak jakiejkolwiek informacji kiedy będą ogłoszone wyniki. Dlatego pytam się po jak długo trzeba będzie czekać na ogłoszenie wyników Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Wyniki postaramy się ogłosić w ciągu tygodnia od zakończenia konkursu Cytuj Link to post Share on other sites
KliVk II 24 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Witam chciałbym sie doradzić co do wstawiania filmów do tematu. Jak to zrobić. Dziękuję za odp. Cytuj Link to post Share on other sites
karwan014 19 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Klika Pan KliVk II w znaczek w lewym górnym rogu BBCode i wkleja po prostu link, chyba z tego co wiem musi być on pełny, nie może być skrócony. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez karwan014 Cytuj Link to post Share on other sites
KliVk II 24 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) A jak mam wkleić link filmu z kompa??? Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez KliVk II Cytuj Link to post Share on other sites
Gemon 121 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Pierwsze ten film musisz wrzucić do sieci, np. na YouTube. Cytuj Link to post Share on other sites
KliVk II 24 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
sajmon154 537 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Czy za spam/głupie żarty/ natręctwo w kogoś statusie można zgłaszać do otrzymania warna, jakiegoś ostrzeżenia żeby na przyszłość dana osoba nie prowokowała nadal?Pytanie ogólne ale przypomniało mi się z racji tego że coś takiego właśnie ma miejsce http://i.imgur.com/ySCcs4G.jpg Muszę się tu zgodzić z Lubiem placki odnośnie Kubuś73, jest on męczący, wypisuje często niczym niezwiązane rzeczy z statusem innej osoby, komentuje mase innych w wiekszości bez powagi i nie na temat. Zachowuje się jak by potrzebował atencji, takiej uwagi na siłę. To jest na prawdę denerwujące, gdy nic lub mało wnoszące wpisy od tego samego użytkownika dwoja się i troją pod wszelakimi wypowiedziami. 800 repa.. z offtopu to też dobre podsumowanie Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Słyszałeś Kubuś? Koniec z takimi durnotami (to oficjalne stanowisko), dobrze pamiętasz co obiecałeś przy powrocie, a jeśli nie to chętnie przypomnę.A odpowiadając na pytanie, jak ktoś jest natrętny i męczący, zgłaszać do moderatorów. Jak faktycznie takie zachowanie stanie się uprzykrzające dla innej osoby i umniejszy jej chęć czy przyjemność z przebywania na forum to z pewnością spotka się to z reakcją. Internet internetem, wygłupy wygłupami, ale nie można dopuszczać aby jedni drugich męczyli samą egzystencją (a wiem, że są tu takie przypadki które jakoś tolerujemy/ignorujemy) 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts