Skocz do zawartości

Bullshit starych użytkowników

Recommended Posts

Gość darkatraz

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="mICh@eL" data-cid="814250" data-time="1357851247"><p>

Haha :D Frajer będzie zdawał na nowych zasadach :rotfl:</p></blockquote>

Czego się nabijasz. Już robiłem wewnętrzny na nowych i zdałem :P

Może i będzie zdawał na nowych zasadach wg mnie tw nowe są logiczne a starych można było wykuć jak ktoś ma trochę oleju w głowie to zda spokojnie -co do nowych zasad jeszcze to 14 a biją się its i pwpw więc nawet jak możesz trochę na prawko poczekać .

A co do kursów między 4-8 miesiącem zielonym listkiem i ograniczeniach prędkości to moją one wejść w życie dopiero od stycznia 2014 roku ( jak się uda :P)

Edytowane przez shae6666
wg mnie tw nowe są logiczne a starych można było wykuć jak ktoś ma trochę oleju w głowie to zda spokojnie

Chłopak mojej siostry jest od kilku lat instruktorem i nie zdał przykładowego egzaminu z teorii :P

Tak jak teraz zdawało 80-85%, tak teraz będzie zdawało pewnie z 30% ;)

Widzę, że nie widziałeś na oczy super pytań "filmik + pytanie z du*y", które wiele z codziennym użytkowaniem samochodu wspólnego nie mają :D

A co do kursów między 4-8 miesiącem zielonym listkiem i ograniczeniach prędkości to moją one wejść w życie dopiero od stycznia 2014 roku ( jak się uda )

Listki i obostrzenia wchodzą 19 stycznia, tzn. Ci którzy dostaną już nowe prawo jazdy ;)

Witajcie, jako iż na sb królują młode mięska, postanowiłem założyć temat, którego będziemy (MY - staży) używać jako shoutbox.

rozmawiamy i piszemy o czym chcemy. Ma to na celu podnieść na duchu wszystkich tych, którym brakuje klimatu na forum.                                            

po 12 lat piszących "terz"

Edytowane przez Dip79