Ute 2121 Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cześć, Możecie mi odpowiedzieć jak bardzo niezbędny jest CCC w sterownikach AMD do codziennej pracy z PC. Można go wyłączyć, po prostu nie instalować? Jak bardzo wpływa CCC na pracę GPU? pozdrawiam Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Nie jestem na 100% pewny ale jeśli nie zainstalujesz CCC to grafika będzie domyślnie włączona z optymalizacjami, które zwiększają lekko wydajność kosztem jakości obrazu-Catalyst A.I. 1 Link to post Share on other sites
MESSER 222 Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A ja ma,m pytanie dlaczego chcesz wyłączyć Cataysty, ktoś powiedział że "ATI ma skopane sterowniki" Masz za mało RAM-u? Inna sprawa zależy pod samego systemu, wczoraj po wymianie sprzętu Windows 8 wszystko bez problemu rozpoznał i dostosował do monitora, w moim Windows Vista tak fajnie niema, i co najmniej Display Driver trzeba zainstalować, problem z tym że od kilu wersji sterowników wszystko jest w jednej paczce Catalystów. 1 Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dzięki, Jest w jednej paczce, ale można odznaczyć podczas instalacji. Nie to nie temat o tym czy coś jest takie, czy takie Jednak już o to pytasz MESSER, to 12.10 mi mocno lagowało, w 12.11beta jest o wiele lepiej , a mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej w nowych sterownikach (kiedy one wyjdą? ) Chodzi o Win7, a pytam właściwie z czystej ciekawości, bo może testowaliście, no i coś wiecie na ten temat <pozdrawiam> Link to post Share on other sites
Rozwiązanie kastefan4 106 Napisano 10 Stycznia 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 12.10 były porażką, ale po 12.11 karty dostały trochę kopa nie usuwaj catalysta i zostaw 12.11 1 Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No i fajnie. Czekamy zatem na nowe sterowniki Dzięki za zajęcie stanowiska. Po plusie. < > Link to post Share on other sites
Recommended Posts