shadloger 83 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, tak jak w temacie posiadam tą obudowę i za żadne skarby ni mogę dojść do tego jak zamontować ten FAN z tego X z lewej strony na przód obudowy dla lepszej cyrkulacji powietrza ? http://www.proline.pl/?p=AER+PGS+STRIKE-X+BR do tego posiadam kieszenie z 5,25' na 3,5' do dysków, może z tym coś trzeba zrobić ps. na tym 4 zdjęciu widać właśnie jak są zamontowane 2 ;D Edytowane 9 Stycznia 2013 przez shadloger Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Pewnie musisz zdjąć przedni panel, żeby tego dokonać. Zrób jakieś zdjęcia i wrzuć tutaj 2 Cytuj Link to post Share on other sites
komodus 35 Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Najprościej będzie poszukać jakiegoś filmu czy videorecenzji, gdzie pokazane jest jak ściąga się przedni panel w tej budzie. Jak już go ściągniesz prawdopodobnie będzie dostęp do wszystkiego. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
shadloger 83 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) OK mam, okazało się ze muszę obrócić ta tackę pod dysk pionowo i wtedy przykręcić od przodu (naprowadziliście mnie wiec daje po + ) Edytowane 10 Stycznia 2013 przez shadloger 1 Cytuj Link to post Share on other sites
komodus 35 Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 O dziękuję. Powodzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts