magutowski 37 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jak w tytule. Zależy mi jak najmniejszym rozmiarze końcowym. Obecnie używam Freemake Video Converter. Czy jest jakiś lepszy? Cytuj Link to post Share on other sites
olo2552 1 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Bardzo dobrym programem jest AnyVideoConverter, lecz nie wiem, ile waży po instalacji. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
magutowski 37 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Chodziło mi o rozmiar filmu, ale dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
slabon 19 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Używam podobny converter, nie wiem czy jest lepszy , ma wsparcie sprzętowe kodowanie z CUDA GPU. Cytuj Link to post Share on other sites
hos13 0 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 polecam ten konwerter: http://www.e-program.pl/program/any-video-converter.html Cytuj Link to post Share on other sites
AreoMaxx 106 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Freemake Video Converter najlepszy, wspiera karty nvidii dla szybszego konwertowania. Polecam ja go używam od dłuższego czasu i nie zawiódł mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
colorscream 3 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Freemake robi dziwne problemy jesli chodzi o pliki ogv. http://www.mirovideoconverter.com/ Szczególnie wersja 2,5 Cytuj Link to post Share on other sites
AreoMaxx 106 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Freemake robi dziwne problemy jesli chodzi o pliki ogv. http://www.mirovideoconverter.com/ Szczególnie wersja 2,5 Nie spotkałem się z nimi, ale może przez to że mało z tego formatu korzystałem. Cytuj Link to post Share on other sites
webbloger.pl 0 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ja korzystam z Format Factory Cytuj Link to post Share on other sites
walazz 99 Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Jak w tytule. Zależy mi jak najmniejszym rozmiarze końcowym. Obecnie używam Freemake Video Converter. Czy jest jakiś lepszy? Darmowy może nie ale .......... XILISOFT Każdy który obsługuje cuda/open cl jest super Cytuj Link to post Share on other sites
znawcait 0 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Moim zdaniem najlepszy jest Total Video Converter - program ma bardzo dobry algorytm, który pozwala na płynniejszą i szybszą konwersję - dodatkowo obsługa masy formatów audio/video. Dla zainteresowanych program jest jako pełna wersja w KŚ 6/13. Cytuj Link to post Share on other sites
seebeek17 9 Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 ja uzywam FLV to avi mp4 mp3 rmvb converter i jestem zadowolony. ma duzo opcji od rozdzielczosci przez jakosc obrazu po jakosc dzwieku w filmie. PS. niezwracaj uwagi na to "FLV to" bo mozna wybrac wszystkie rodzaje plikow nawet mp3. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts