kubasik1987 0 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witam, mam Toye 30Mbit dzielona na 5-6 komputerow i telefony. Mam obecnie router "d'link dir 501", ale sa z nim spore problemy, czesto przerywa i sie zacina. Jaki router polecacie, dodam ze siec jest dosc intensywnie wykorzystywana. Cytuj Link to post Share on other sites
MESSER 222 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Coś po taniości to będzie TP-Link np TL-WR740N, to co widziałem opinie niekiedy narzekano że im się zwiesza itp, ja mam od kilku lat sprzęt od TP Link-a i jestem zadowolony. Z resztą sporo mogło się poprawić po wgraniu nowego oprogramowania. Cytuj Link to post Share on other sites
kubasik1987 0 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 a ten da rade? czytalem o nim i ma sporo dobrych opinii:TP-Link TL-WR1043ND ? Cytuj Link to post Share on other sites
giess 1 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witam, mam dokładnie taki sam internet i 3 pokojowe mieszkanie w blokach (żelbet). Od kilku tygodni używam tego http://www.tp-link.com.pl/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR940N Radzę dołożyć parę groszy a zyskasz zdecydowanie lepszy zasięg (3 anteny - naprawdę spora różnica), a druga rzecz to przepustowość, jeżeli jest coś do 150 mbps to żadko osiaga połowę tej prędkości. Tu na wszelki wypadek jest 300 mbps a realnie ok 200 mbps wyciąga. Także zachęcam, sprzęt na lata. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts