oskiro 2 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam ja mam takie jedno małe pytanie, a konkretnie jaka jest różnica między kartą radeona HD9570 asusa i gigabyta? Chodzi mi czym tak na prawdę różnią się te kary bo zauważyłem że asusa jest o 100zł droższa. Cytuj Link to post Share on other sites
Taellih 71 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Asus ma serwis do du*y, więc lepiej go odpuścić. Gigabyte ma zablokowaną zmianę napięć i niechłodzoną sekcję zasilania. Ja polecam Sapphire, powinien być w cenie Gigabyte, a jest lepszy Cytuj Link to post Share on other sites
MESSER 222 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Sam miałem i mam i polecam Shapphire, ma on wydajne i ciche chłodzenie, a to niektórym producentom ciężko uzyskać. Cytuj Link to post Share on other sites
oskiro 2 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 czyli jednym słowem Shapphire jest jedną z lepszych?? Cytuj Link to post Share on other sites
Bruce 7 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Sa jeszcze karty MSI Ciche, chlodne i dobrze sie kreca. Cytuj Link to post Share on other sites
Cosmos24 29 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Wiec masz dwie możliwości MSi lub Saphire. MSI ciche nie są ale za to kręcą się jak szalone 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adamtb 74 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie zawsze Gigabyte ma zablokowaną możliwość zmiany napięcia, są jeszcze sztuki co mogą zmieniać Ale lepiej kupić coś co ma na pewno zmiane napięcia, potencjał OC jest bardzo duży. Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ja tez mialem sapphira 7950 900mhz i wszystko byloby ok gdyby nie gwr 24 msc a msi jak sie nie myle daje 36 miesiecy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts