damian271 0 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, Mam taki problem że: posiadam windowsa 7 Home Premium 64-bit oczywiście legalny, jak chciałem wyłaczyć laptopa to chciałem od razu zaaktualizować system więc kliknąłem "zamknij" I zaczęło pobierac i instalowac 77 akualizacji wiec zostawiłem go i poszłem. Ale jak przyszłem to komputer był wyłączony, A jak go włączam to występu juz tylko to http://www.youtube.com/watch?v=tSZgtoy_c0Q . Proszę o pomoc co mam teraz zrobic?? //Temat przenoszę do diagnostyki błędów i awarii //Igorrodz Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Igorrodz Cytuj Link to post Share on other sites
artursw 11 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Tez mialem cos takiego, mozesz sprobowac wlozyc plyte instalacyjna i wybierz opcje napraw u mnie to nie dzialalo i musialem od nowa system stawiac Pozdrawiam Artur Cytuj Link to post Share on other sites
damian271 0 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ale ty go sformatowałeś a potem wgrałeś system ta?? To jak to możliwe ze po aktualizacji system nie chodził?? chyba to nie możliwe ze microsoft mógł na 5 minut wprowadzić niepoprawne akualizacje a i mam takie pytanie?? czy na gwarancji uznają to jako wade fabryczną czy z mojej winy ??? Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 gwarancji? A co Ci sie popsuło? To tylko system zrobia Ci format i po sprawie. Zrób jak kolega wyżej podpowiedział jak nie zadziała to system od nowa. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts