xanonimekx 0 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Wczoraj podczas drukowania zdjęć pojawił się problem.Pojawiły się różowe paski na zdjęciach a potem zdjęcia były całe różowe z niebieskimi paskami.2 dni temu wymieniłem tusze na oryginalne epsona i aktualizowałem oprogramowanie .I dlaczego tak się dzieje może tusze zawiodły ? A teraz nie rozpoznaje pojemniku z czarnym tuszem Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 spróbuj podłączyć do innego PC lub wyczyść poszczególne elementy, można też spróbować wymienić kiedy drukarak bedzie wyłączona itp. ... jesli nadal bedzie problem z tym nowym tuszem to go reklamuj Cytuj Link to post Share on other sites
student84 21 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Myślę, że to wina oryginalnego tuszu. Jak widać oryginalne tuszę też potrafią się psuć. Nie przepłacaj tylko kup zamiennik. Będziesz zadowolony zarówno z ceny jak i z jakości druku. Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 oryginały tez czasem są wadliwe, ale z wymianą nie powinno być problemu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts