Skocz do zawartości

[300zł] słuchawki do gier fps ( roccat kave ? )

Recommended Posts

Witam jak w temcie szukam dobrych słuchawek do gier lecz posiadam zintegrowana karte muzyczna. Zastanawiałem sie nad  Roccat kave 5.1. w recenzjach mówia ze dobrze oddaja przestrzennosc, dobrze sprawuja sie w grach + za jakis miesiac dokupiłbym do nich karte muzyzczna myslałem nad x-fi gamer. Będzie to dobry wybór czy raczej polecicie cos innego ? 

Odpuść sobie roccat'y... toć to za dużo ze słuchawkami nie ma wspólnego. W tej cenie masz AKG-GHS1,Shure srh240, AKG K512.

potrzebuje słuchawek trwałych przede wszystkim miałem juz duzo słuchawek do 200zł  i wszystkie mi pekłay teraz postanowiłem wybrac te które beda najbardziej solidne i taki mi sie wyadaja byc te roccaty. polecisz jakies dobre solidne słuchawki ?  :)

Edytowane przez loleczek123
potrzebuje słuchawek trwałych przede wszystkim miałem juz duzo słuchawek do 200zł  i wszystkie mi pekłay

Za 100zł możesz mieć trwałe słuchawki, nie chodzi tutaj o cenę, a po prostu wykonanie, a nie zawsze wraz ze wzrostem ceny otrzymujemy lepszy sprzęt. 

polecisz jakies dobre solidne słuchawki ?

Już parę wymieniłem, z tańszych masz Sennheiser HD202/205, Superlux HD681/668B. Wytrzymają dłużej niż te zabawki w stylu fatalitek i siberii.

Posiadam AKG K514 - są leciutkie i nie ma w nich po prostu co się zepsuć :P Pałąk nigdy nie pęknie gdyż jest giętki i sprężysty. Co do dźwięku nie mogę mieć zastrzeżeń, a jeśli lubisz mocny bass to z pewnością spodobają się Tobie.

Poleciłbym Ci K512 - są to te same słuchawki tylko o konstrukcji zamkniętej. Do tego zalman ZM-MIC1 i będziesz zadowolony (sam mam taki zestaw do lapka).

Edytowane przez Cacek93