loleczek123 0 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Witam jak w temcie szukam dobrych słuchawek do gier lecz posiadam zintegrowana karte muzyczna. Zastanawiałem sie nad Roccat kave 5.1. w recenzjach mówia ze dobrze oddaja przestrzennosc, dobrze sprawuja sie w grach + za jakis miesiac dokupiłbym do nich karte muzyzczna myslałem nad x-fi gamer. Będzie to dobry wybór czy raczej polecicie cos innego ? Cytuj Link to post Share on other sites
Fogzu 16 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Mam te roccaty. Nie narzekam na nie, aczkolwiek nie polecam. W tej cenie jest znajdzie się o wiele lepsze słuchawki Cytuj Link to post Share on other sites
loleczek123 0 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 to poczekamy co na tem temat sądzą inni i co polecą Cytuj Link to post Share on other sites
Mac_G4 0 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ja też je mam, jeśli masz dobrą kartę muzyczną np. typu Xonar to Roccaty pokazują na co tak na prawdę je stać. A efekt mega basu wspomagany silniczkami podczas słuchania koncertów wymiata. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Odpuść sobie roccat'y... toć to za dużo ze słuchawkami nie ma wspólnego. W tej cenie masz AKG-GHS1,Shure srh240, AKG K512. Cytuj Link to post Share on other sites
clyde 31 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 SteelSeries Siberia V2 Cytuj Link to post Share on other sites
loleczek123 0 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Odpuść sobie roccat'y... toć to za dużo ze słuchawkami nie ma wspólnego. W tej cenie masz AKG-GHS1,Shure srh240, AKG K512. potrzebuje słuchawek trwałych przede wszystkim miałem juz duzo słuchawek do 200zł i wszystkie mi pekłay teraz postanowiłem wybrac te które beda najbardziej solidne i taki mi sie wyadaja byc te roccaty. polecisz jakies dobre solidne słuchawki ? Edytowane 5 Stycznia 2013 przez loleczek123 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) potrzebuje słuchawek trwałych przede wszystkim miałem juz duzo słuchawek do 200zł i wszystkie mi pekłay Za 100zł możesz mieć trwałe słuchawki, nie chodzi tutaj o cenę, a po prostu wykonanie, a nie zawsze wraz ze wzrostem ceny otrzymujemy lepszy sprzęt. polecisz jakies dobre solidne słuchawki ? Już parę wymieniłem, z tańszych masz Sennheiser HD202/205, Superlux HD681/668B. Wytrzymają dłużej niż te zabawki w stylu fatalitek i siberii. Posiadam AKG K514 - są leciutkie i nie ma w nich po prostu co się zepsuć Pałąk nigdy nie pęknie gdyż jest giętki i sprężysty. Co do dźwięku nie mogę mieć zastrzeżeń, a jeśli lubisz mocny bass to z pewnością spodobają się Tobie. Poleciłbym Ci K512 - są to te same słuchawki tylko o konstrukcji zamkniętej. Do tego zalman ZM-MIC1 i będziesz zadowolony (sam mam taki zestaw do lapka). Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Cacek93 Cytuj Link to post Share on other sites
loleczek123 0 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 dobry bas nie jest zły rozumiem ze otrzymam dobre precyzowanie w k514? a do tego kupic xonara dg czy x-fi gamera ? @ Cytuj Link to post Share on other sites
kkameleon94 1 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Sam kupuję zestaw słuchawki + karta dźwiękowa i dzięki radom uzytkownika Cacek93 zakupiłem AKG K512 MKII + Asus XONAR DG + Zalman ZM-MIC1. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts