M2000 9 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Proszę Was o pomoc przy wyborze laptopa, na co mam zwracać uwagę jakie modele procka i grafiki. Laptop ma być do przeglądania internetu, zdjęć , oglądania filmów oraz zgrywania filmów z kamery poprzez program do obróbki wideo. Ogólnie myślałem nad 4 - 8 Gb ram i procesorem i5 ... choć nie znam się nad ich oznaczeniami w laptopach.Proszę Was także o informacje na temat kart graficznych które omijać a które są w porządku.Oczywiście karta nie jest ważna w dużej mierze tylko o program do zgrywania filmów który akurat dość "Ciężki" nie jest Cytuj Link to post Share on other sites
homzik 479 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Z Media to będzie ciężko, pewnie coś z Pentiumem albo Core i3 i grafiką GT620, GT630 albo HD7670. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 MEdia markt ma raczej bardzo duże marże i wysokieceny. Bardziej ci sięopłaci kupić w sklepie internetowym. Wiele z nich jak x-kom, sferis, karen, neo24 ma swoje oddziały stacjonarne w wielu polskich miastach. Cytuj Link to post Share on other sites
c0lin. 19 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Czasem się opłaca, można znaleźć całkiem ciekawe promocje, jednak to bardzo rzadko.. Jednak czasem jak dobrze się trafi to znajdziemy nawet o kilka stówek taniej na promocjach niż to, co na necie. Tylko w promocjach oczywiście, zwykle maja drożej. Cytuj Link to post Share on other sites
M2000 9 Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Powiedzcie mi na które zwracać uwagę przynajmniej modele i5 bo grafa nie jest, aż tak potrzebna Cytuj Link to post Share on other sites
homzik 479 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Za 2000 zł z Core i5 niczego w MediaMarkt się raczej nie znajdzie. Cytuj Link to post Share on other sites
protected 1 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli nie musi być to koniecznie Media Markt( nie znajdziesz w tym markecie nawet taniej i5) to mogę zaproponować ze sklepu X-KOM notebooka MSI CX61 z i5 http://www.x-kom.pl/p/121193-notebook-laptop-15,6-msi-cx61-0ne-i5-3210m-4gb-500-dvd-rw-gt635.htmlRecenzja Youtebe: W grach : Edytowane 4 Stycznia 2013 przez protected Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts