Nowaj 61941 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Tak mam 660ti ale zwykła 660 ma to SAMO!!!1 LOL I tą właśnie wypowiedzią zdyskredytowałeś się na całej linii. Pierdylion wykrzykników i "LOL" na końcu pominę z litości. //I co tym wniosłeś do tematu? //Igorrodz Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Igorrodz Cytuj Link to post Share on other sites
PaveuSan 2 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Umiecie czytać? Chodzi mi o wentylatory!! Gdzie sie rodzą tacy ludzie?! //Spokojnie. Po co te kłótnie? To samo można było wyrazić zupełnie inaczej, nieprawdaż? //Igorrodz Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Igorrodz Cytuj Link to post Share on other sites
Barsa 117 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) nie pogrążaj się... dalej piszesz o temperaturach, głośności, przecież karta z zupełnie innym radiatorem i sposobem rozłożenia heat pipów będzie zupełnie inaczej się zachowywać. po za tym nie kłam, Twoje słowa: Można to też wywnioskować po kształcie łopatek wiatraka i po samym radiatorze Specjalnie dla Ciebie pogrubiłem, bo widać pamięć masz krótką a i nawet nie raczyłeś spojrzeć co wcześniej napisałeś. No to gdzie Ty się urodziłeś? Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Barsa 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Gdzie sie rodzą tacy ludzie?! No właśnie. Gdzie się urodziłeś ? //Panowie - darujcie sobie tego typu rozmowy, zaczepki i kłótnie! //Igorrodz Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Igorrodz Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 .... mam wf x2 i narzekam, bo ma 40db w idle.. może tu będzie inaczej. chłodzenie wf x2 na gtx 660 nie chłodzi sekcji zasilania ani pamięci. Według purepc chłodzenie jest głośne, ale z hd 6850 nie mam problemów. a tak by the way. co za baran pisze o tym, że radeon pod amd. Obudźcie się, te czasy minęły 5 lat temu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts