kisielek18 0 Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 witam Mam problem z fpsami w counter strike source, potrafią spadać nawet do 40stu, z tego co widzę nie jestem pierwszą osobą, która doświadcza takich cudów. Próbowałem różnych systemów, sterowników itp. Kopmuter osiąga ponad 16300 pkt w 3dmarku. Czy ktoś ma jakiś pomysł, albo udało mu się rozwiązać ten problem ? Konfiguracja to athlon x4 630 3,6 ma770t-ud3p goodram 1354 cl9 ocz stealthxstream 600w asus radeon 4890 Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Defragmentacja programem Defraggler + skan antywirusowy + skan dysku programem MHDD o ktorym znajdziesz tutaj: http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/R ... -2189.html Daj znac czy jakis efekt jest. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 + czyszczenie CCleaner'em (pliki, rejestr) + napięcia zasilacza Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 napisz czy Ci pomogło bo miałem to samo i po usunieciu jednego wirusa i czyszczeniu jv16powetools mi pomoglo. Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Zawsze wiedziałem, że Radeon to nie jest dobra karta... nawet z CS sobie nie radzi Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Przynajmniej nie odgrzewa kotletów jak Nvidia i jej wyniki nie są efektem jedynie jakichś lewych umów z producentami gier. Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 z 2 strony po co marnować taką kartę przy nędznym CS... Ktoś w to gra jeszcze, chyba tylko te niemieckie dziecko z yt Link to post Share on other sites
Nobody 0 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Sam jesteś nedznym plebanem który nie potrafił w te gre grać i tak teraz pisze. Jest to jedna z najlepszych gier sieciowych od tylu lat a Ty myślisz że będziesz swoje 5 groszy tutaj dorzucał bo nawet nie umiałeś zapewne w to grać. Idź się wypłacz do Mamy. Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Sam jesteś nedznym plebanem który nie potrafił w te gre grać i tak teraz pisze. Jest to jedna z najlepszych gier sieciowych od tylu lat a Ty myślisz że będziesz swoje 5 groszy tutaj dorzucał bo nawet nie umiałeś zapewne w to grać. Idź się wypłacz do Mamy.Twój nick wyjaśnia wszytko Przynajmniej nie odgrzewa kotletów jak Nvidia i jej wyniki nie są efektem jedynie jakichś lewych umów z producentami gier.Ja się z kotletów cieszę, bo przynajmniej mogłem kupić 9800GT w cenie 9800GT a nie 8800GT. I bardzo dobrze że bierze przykład z nVidii i jej wyniki nie są efektem lewych umów. Szkoda tylko, że nie śpieszą się za nadto z nową architekturą, tylko podwajają jednostki w starych. Ile to już trwa? 3 serie co najmniej. Nie twierdzę, że Ati jest złe - jeśli Ferni nic ciekawego nie pokaże to sam mam chrapkę na HD 5850. Po prostu nVidia też nie jest zła. Link to post Share on other sites
Recommended Posts