Skocz do zawartości

Niedomaganie 4890 w counter strike source

Recommended Posts

witam

Mam problem z fpsami w counter strike source, potrafią spadać nawet do 40stu, z tego co widzę nie jestem pierwszą osobą, która doświadcza takich cudów. Próbowałem różnych systemów, sterowników itp. Kopmuter osiąga ponad 16300 pkt w 3dmarku.

Czy ktoś ma jakiś pomysł, albo udało mu się rozwiązać ten problem ?

Konfiguracja to

athlon x4 630 3,6

ma770t-ud3p

goodram 1354 cl9

ocz stealthxstream 600w

asus radeon 4890

Sam jesteś nedznym plebanem który nie potrafił w te gre grać i tak teraz pisze. Jest to jedna z najlepszych gier sieciowych od tylu lat a Ty myślisz że będziesz swoje 5 groszy tutaj dorzucał bo nawet nie umiałeś zapewne w to grać. Idź się wypłacz do Mamy.

Sam jesteś nedznym plebanem który nie potrafił w te gre grać i tak teraz pisze. Jest to jedna z najlepszych gier sieciowych od tylu lat a Ty myślisz że będziesz swoje 5 groszy tutaj dorzucał bo nawet nie umiałeś zapewne w to grać. Idź się wypłacz do Mamy.

Twój nick wyjaśnia wszytko ;)

Przynajmniej nie odgrzewa kotletów jak Nvidia i jej wyniki nie są efektem jedynie jakichś lewych umów z producentami gier.

Ja się z kotletów cieszę, bo przynajmniej mogłem kupić 9800GT w cenie 9800GT a nie 8800GT. I bardzo dobrze że bierze przykład z nVidii i jej wyniki nie są efektem lewych umów. Szkoda tylko, że nie śpieszą się za nadto z nową architekturą, tylko podwajają jednostki w starych. Ile to już trwa? 3 serie co najmniej. Nie twierdzę, że Ati jest złe - jeśli Ferni nic ciekawego nie pokaże to sam mam chrapkę na HD 5850. Po prostu nVidia też nie jest zła.
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...