Kris16 3 Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Witam zakupiłem klucz i pobrałem fife z origin. Problem polega na tym że podczas uruchomienia po wybraniu języka gra wyłącza się. Dodam że podczas instalacji w 25 % wystąpił błąd: błąd konfiguracji directx wystąpił błąd wewnętrzny. Mam nadzieje że ktoś mi pomoże Link to post Share on other sites
torres0221 19 Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Z tego co pamiętam, nazwa Twojego konta Windows, nie może mieć polskich liter. Najlepiej stwórz nowe konto np. "FIFA" i tam spróbuj ją odpalić. Link to post Share on other sites
Kris16 3 Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 nie działa Link to post Share on other sites
torres0221 19 Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 No to może faktycznie chodzi o ten błąd. Próbowałeś reinstalować ? Link to post Share on other sites
Kris16 3 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No to może faktycznie chodzi o ten błąd. Próbowałeś reinstalować ? Nie ponieważ gdy pobrałem instalka się usunęła, chociaż zaznaczyłem opcję żeby się nie usunęła po instalacji, więc chyba muszę pobrać jeszcze raz Dobra z uruchomieniem się uporałem, pomogła zmiana systemu z windows 8 na windows 7, ale teraz mam kolejny problem, gra nie działa zbyt płynnie, to znaczy nie zacina się tylko takie lekkie drgania. FIFA 12 działała bardzo płynnie na najwyższych ustawieniach, więc FIFA 13 też powinna tak działać Mój sprzęt to: Procesor: AMD Athlon x4 640 3,0 GHz Karta graficzna: Radeon 6950 TF III Ramy: 4 GB Kingston Zasilacz: Chieftec 500 W Jeżeli ktoś miał taki problem to niech podzieli się rozwiązaniem Link to post Share on other sites
Maverik 0 Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witaj kolego odpal Catylyst i ustaw pierwszą opcje w ustawieniach aplikacji i gier 3D Pod kontrolą aplikacji U mnie nazywa się to SMOOTHVISION HD ANTYALASING x2,x4x6 w zależności od grafiki zaznacz ptaszkiem uzyj ustawień aplikacji fifa nie obsługuje tego i dlatego się tnie Link to post Share on other sites
Kris16 3 Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Tą opcję mam ustawioną na ustawienia aplikacji Link to post Share on other sites
Recommended Posts