Skocz do zawartości

FIFA 13 Problem z uruchomieniem

Recommended Posts

Witam zakupiłem klucz i pobrałem fife z origin. Problem polega na tym że podczas uruchomienia po wybraniu języka gra wyłącza się. Dodam że podczas instalacji w 25 % wystąpił błąd: błąd konfiguracji directx wystąpił błąd wewnętrzny. Mam nadzieje że ktoś mi pomoże :)

No to może faktycznie chodzi o ten błąd. Próbowałeś reinstalować ?

Nie ponieważ gdy pobrałem instalka się usunęła, chociaż zaznaczyłem opcję żeby się nie usunęła po instalacji, więc chyba muszę pobrać jeszcze raz :(

Dobra z uruchomieniem się uporałem, pomogła zmiana systemu z windows 8 na windows 7, ale teraz mam kolejny problem, gra nie działa zbyt płynnie, to znaczy nie zacina się tylko takie lekkie drgania. FIFA 12 działała bardzo płynnie na najwyższych ustawieniach, więc FIFA 13 też powinna tak działać :) Mój sprzęt to:

Procesor: AMD Athlon x4 640 3,0 GHz

Karta graficzna: Radeon 6950 TF III

Ramy: 4 GB Kingston

Zasilacz: Chieftec 500 W

Jeżeli ktoś miał taki problem to niech podzieli się rozwiązaniem :)

Witaj kolego odpal Catylyst i ustaw pierwszą opcje w ustawieniach aplikacji i gier 3D Pod kontrolą aplikacji

U mnie nazywa się to SMOOTHVISION HD ANTYALASING x2,x4x6 w zależności od grafiki zaznacz ptaszkiem uzyj ustawień aplikacji fifa nie obsługuje tego i dlatego się tnie ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...