kamilo187 0 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Witam! Mam problem mianowicie jak rozmawiam z kolegom na Skype mnie słychać bardzo słabo, a dźwięki z mojego komputera strasznie głośno... Nawet gdy odłączę mikro to także słychać moje dźwięki z kompa.... Mam Windowsa XP... Dzięki Edytowane 28 Grudnia 2012 przez kamilo187 Cytuj Link to post Share on other sites
stano2 0 Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Chodzi o dźwięk programów czy np. klawiatury jak piszesz ? Cytuj Link to post Share on other sites
kamilo187 0 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Chodzi o programy np. Jakieś gry lub piosenki na Youtube.. Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Zobacz czy nie masz włączonej opcji nasłuchiwania sprzętu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts