Perkoz12 3 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) jak w temacie karta dzwiekowa xonar D1 a przeznaczenie hmmm przewaznie muzyka i filmy czasem gry (ale tutaj mniej wiec do gier byc nie musza ) i jakies opinie na temat tych by sie przydaly bo poszukalem troche ale sie zdecydowac nie potrafie SENNHEISER HD 205 II AKG K 512 MkII AKG K520 SUPERLUX HD-661 AUDIO TECHNICA ATH-T300 Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Perkoz12 Cytuj Link to post Share on other sites
homzik 479 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ile masz gotówki na słuchawki? Cytuj Link to post Share on other sites
Perkoz12 3 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 jak w nazwie 180 i + te 50max bym mogl dolozyc chyba ze sie trafi jakas perelka troche drozsza to co innego ale watpie Cytuj Link to post Share on other sites
olo2552 1 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ja jestem posiadaczem 3 par słuchawek firmy sennheiser i gorąco tę firmę polecam. Przy odpowiednim pomajsterkowaniu w karcie dźwiękowej, udaje się wydobyć miękki i głęboki dźwięk. Słabą stroną wszystkich Sennheserów są tony niskie, które nawet po podregulowaniu nie brzmią tak jak konkurencja. Na sennach najlepiej słucha się muzyki, tak więc jeśli dużo jej słuchasz to je bierz. Inaczej sprawa wygląda przy graniu i oglądaniu filmów O ile filmy ogląda się dosyć dobrze, tak nie polecam tych słuchawek do gier. Dźwięk strzałów jest płyki, mało zróżnicowany i nijaki, niestety ciepi na tę dolegliwość wiele "niegamingowych" słuchawek. Moja rada jest taka: Bierz Senny, jeśli słuchasz dużo muzyki w dobrej jakości, i niezbyt często oglądasz filmy, grasz w gry. Jeśli, zaś dużo w nie grasz kup lepiej coś dla graczy. Innych słuchawek nie mam i nie wiem jak brzmią, więc bardziej ci nie pomogę. PS. Jeśli zmieniło by się coś w budżecie np. spadłby do 100zł to radzę model HD201, model stary, ale jary i tani Cytuj Link to post Share on other sites
Eidems 4 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 superlux hd330 / creative aurvana live / koss ur40 Cytuj Link to post Share on other sites
Perkoz12 3 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 koss ur40 na nie tez patrzylem ale dlugosc przewodu zaledwie 1,22 m wiem bym musial prawie przy obudowie siedziec a tak sie sklada ze troche mam do niej wiec te minimum 2 m powinien miec kabel Cytuj Link to post Share on other sites
homzik 479 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 W tej cenie jakieś superluxy, HD661 czy HD668 miały 2 kable, w tym jeden chyba 3-metrowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Creative Tactic 3D Sigma. Tańszy brat sprawuje się dobrze, więc te powinny też być dobre. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts