swiezak018 3 Napisano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Witam. Sporo ostatnio huczy o trybie dla wielu graczy do tej własnie gry. Może mi ktoś więcej o tym powiedzieć ? Co trzeba zrobić aby pograć ? Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Kupić oryginał Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 ... bez orginału w to nie pograsz mistrzu a orginał nie POSIADA multi . Sory ale wk*****ją mnie ludzie którzy nie znając tematu cokolwiek się odzywają . idź trolowac gdzie indziej Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 to chyba bez znaczenia czy oryginał czy nie ... to jest chyba mod do gry Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) to chyba bez znaczenia czy oryginał czy nie ... to jest chyba mod do gry Trzeba mieć oryginał bo inaczej wywala moda ... bez orginału w to nie pograsz mistrzu a orginał nie POSIADA multi . Sory ale wk*****ją mnie ludzie którzy nie znając tematu cokolwiek się odzywają . idź trolowac gdzie indziej Je**** się w łeb jak byś miał oryginał to byś wiedział o modzie bo steam sam zachęcał wszystkich którzy miele Just caus 2 do testowania multi. A tobie ciężko wpisać w google just cause 2 multiplayer masz link do forum i tam zadawaj pytani ups zapomniałem że nie możesz się zalogować na stronę bo trzeba mieć oryginalnego just cause . https://www.jc-mp.com/forums/ 1 Posiadać oryginał gry 2 Ściągnąć multiplayer mod 3 Wkleić pliki 4 Czekać na tydzień beta testów 5 Mieć farta i zmieścić się w limicie 1000 osób na serwie Edytowane 26 Grudnia 2012 przez bigipl Link to post Share on other sites
Recommended Posts