M2000 9 Napisano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Witam. Mam zamiar kupić do 250zł odtwarzacz przede wszystkim do muzyki z dodatkiem przyszłościowym Blu-Ray.Ale tak myślę czy jest w ogóle sens bo tak filmów nie będę na tym oglądał ma mi służyć tylko do odtwarzania muzyki ze zwykłych krążków oryginalnych CD czy nagrywanych DVD, ewentualnie też przez USB.Chciałem kupić ku lepszej jakości odtwarzanego dzwięku.Ale czy jest sens skoro posiadam starego ale dobrego Pioneer A-445 i 4 kolumny Tonsilowskie z dzwiękiem stereo i nic więcej.Obecnie mam odtwarzacz CD/DVD Thomson DTH160E bo tylko taki znalazłem gdzieś na stanie do odtwarzania muzy.Oczywiście sposób połączenia jest przez Cinch. Proszę o mądre porady bo jest to dla mnie dość istotna decyzja. Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Podstawowy model blu-ray z usb albo + karta pamięci sd odczytują sporą ilość formatów w tym pliki muzyczne takie jak flac itp,zagra to gorzej od odtwarzacza CD ale mamy wybór w przyszłości podłączenia do blu-raya zewnętrzny przetwornik cyfrowo-analogowy,który w takiej sytuacji zagra dużo lepiej od wspomnianego odtwarzacza CD w kwocie ok. 2k.Możesz pokusić się również w tej cenie 250zł o sam CD na allegro,ale do sporej części z nich nie ma dostępnych laserów więc zastanów się w co lepiej inwestować ewentualnie rozbudować o lepszą jakość. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
M2000 9 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Świetna odpowiedź naprawdę takiej oczekiwałem,konkretna i na temat Zerkałem na allegro i faktycznie jak są już jakiś konkrety to około tysiączka.Także kupić taniej coś by mieć fizycznie a nie jakościowo mija się z celem.Zrezygnuję w takim razie póki co z takiego zakupu. Cytuj Link to post Share on other sites
fexal 0 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 sensowne propozycje się zaczynają od 400zł, np. bdt 120 no ale za 250zł to ciężko. zresztą dobrze kolega powyżej prawi Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Cena/jakość to najtaniej ps3 kupić... Cytuj Link to post Share on other sites
M2000 9 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Cena/jakość to najtaniej ps3 kupić... Czytałem inne tematy i widziałem właśnie takie wpisy chyba nawet Twoje avatar mi się kojarzy .Ostatecznie zostanę przy tym co mam.Ze względu na niską opłacalność "tanich" zakupów. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ps3 jak się dobrze zakręci dorwie za 400zł. Następny w kolejce jest jakiś model chyba Phillipsa ogólnie chwalony ale kosztuje 800zł. Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) BLU-RAY PHILIPS BDP3000 i mamy prawie wszystko za niską cene. Edytowane 28 Grudnia 2012 przez mistrz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts