asnex 19 Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Witam. Otóż ostatnio instalując dwie wersje gier z tematu wygląda to następująco: Podczas rozgrywki na dwóch (split screen) 1 gracz na klawce 2 gracz na padzie W wersji II występują 2 błędy. a) podczas rozgrywki po niecałych 10 minutach robi się czarny ekran na jednej z połówek graczy (dolnej lub górnej, częściej na połówce gdzie jest gracz drugi i gra przez pada) b) oprócz tego też po kilku minutach sterowanie psuje się w graczu drugim gdzie gra przez pada. Chodzi mi o to, że podczas jazdy wsteczny się załącza sam (wariuje) lub luz się załącza. Cisnąc gaz on działa jak wsteczny. W wersji III występuje 1 błąd. a) Pojawia się tylko czarny ekran na połówce gracza, który gra przez pada. Czarny ekran pojawia się raz na około 10 minut, Powtórzenie rozgrywki nie rozwiązuje problemu. Gra na najwyższych detalach i na najniższych nic nie pomaga, występuje to samo. Wyłączenie i włączenie ponowne gry wstrzymuje błąd na jakieś 10 minut, czasem mniej. Pobrałem z neta innego save 100% i bez zmian. Próbowałem zmiany pada na innego i to samo. Normalnie brak mi już pomysłów żeby to naprawić. Dlaczego tak się dzieje ? Może ktoś pomóc ? Edytowane 22 Grudnia 2012 przez asnex Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 wersja z torrentów? Link to post Share on other sites
Rozwiązanie asnex 19 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 nie... oni mieli problem z poczatkowym filmikiem a ja mam podczas gry czarny ekran. Link to post Share on other sites
Recommended Posts