zapsu 3 Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witam, 16 grudnia napotkałem na stronie: http://www.benchmark.pl/konkursy/konkurs/201/Poczuj-magiczne-Swieta-z-SONY-Xperia-Tablet-S.html informacje, że konkurs rozpocznie się 18go grudnia. Wchodzę dziś (18go grudnia) i co widzę? Weź udział w konkursie i wygraj nowoczesny tablet SONY. Konkurs rozpoczyna się 19 grudnia! Skąd ta zmiana? Dodatkowo na dole widzimy napis: Zakończyliśmy przyjmować odpowiedzi. Trwa analizowanie oddanych głosów w celu wyłonienia zwycięzców. Czyli konkurs rozpoczęty, czy zakończony? 3 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Zapewne ktoś z "wyżej" postawionych tutaj zabrał sobie ten tablet i da komuś z rodziny pod choinkę. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomek Wilczyński 222 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 hehe, dzisiaj napisali, że konkurs się rozpoczyna 20grudnia i że przepraszają za opóźnienia ;D Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Szybko zorganizowali drugi tablet Edytowane 19 Grudnia 2012 przez okar19 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Scenic 3 Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Głupie pytanie w konkursie. Opisz funkcję ... Najpierw trzeba by mieć taki tablet.;-) Cytuj Link to post Share on other sites
malboro511 21 Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Takie są konkursy mogli by jeszcze dać płatne odpowiedz sms to jeszcze sobie zarobią, w dzisiejszych czasach liczą się frajerzy którzy uczestniczą w konkursach, a nagroda już dawno leży pod choinką dla syna szefa strony, wstyd i hańba ale norma w dzisiejszych czasach Cytuj Link to post Share on other sites
Modok 24 Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Próbuj może w końcu wygrasz. Dopiero teraz uświadomiłem sobie, że to pytanie konkursowe Ile razy widoczne jest logo SONY na produktach zamieszczonych w powyższym filmiku? Jest chyba najbardziej skomplikowane jakie kiedykolwiek widziałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 ale przynajmniej jest jakieś logiczne pytanie, a nie następne w stylu: dlaczego właśnie ty masz dostać tablet? Bo co mam opisać? Piękną wzruszającą historię, jak to 20 lat temu kiedy moja rodzina wyjechała do stanów, a ja ostatnio zostałem sierotą bo moja opiekunke potrącił samolot? Więc pytanie całkiem dobre Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts