Skocz do zawartości

Temat do rozwiązywania konfliktów - archiwum

Recommended Posts

Oj Dip, czytaj uważnie to co napisałem. Jestem tu tylko od 2 miesięcy. Z początku zachowywałem się jak niektórzy tutaj z nowych. Myślałem że czym więcej postów nabije tym zyskam większy szacunek, wdałem się w kłótnie z użytkownikami myśląc ze wyjdę na kogoś mądrego, w ogóle ich nie znając, ignorowałem rady innych bo myślałem ze ja wiem najlepiej, uparcie trzymałem się swoich błędnych teorii. I na co mi to wszystko było, tylko się ośmieszałem. Lecz pewien użytkownik mi uświadomił (może trochę brutalnie) ze tak się nie robi, za co Mu jestem do dzisiaj wdzięczny.

Edytowane przez Veeon

Chciałbym to jakoś skomentować, ale za użycie słowa "Boże" poleci na mnie hejt. A za napisanie kilku innych słów zaraz banda gamoni się przyczepi.

Hmm, nie pozostaje mi nic innego jak wstawienie z "du*y wziętego" jpg'a.

http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201201/1327562624_by_Jannnu22_500.jpg

Zdjęcie nie miało na celu szydzenie z przez wszystkich "uwielbianego" Tuska i tym samym narażenie się jego zwolennikom

Edytowane przez Dip79

Ja tam niczego się nie czepiam. Przyznam szczerze, że ten jpg mnie bardzo rozbawił :P.

Ach święta... jak ja je lubię.

Wbrew pozorom ja cały czas jestem wyluzowany i mam wrzucone na luz. Wasz problem, że źle mnie odbieracie i każde zdanie źle interpretujecie. (Te słowo "źle"...)

Edytowane przez Dip79

Wbrew pozorom ja cały czas jestem wyluzowany i mam wrzucone na luz. Wasz problem, że źle mnie odbieracie i każde zdanie źle interpretujecie.

No to pisz tak, aby każdy Cię poprawnie zrozumiał ;). Ale do robienia spiny to też Jesteś dobry.

Przyzwyczaiłem się do twoich ciętych ripost sidzie. Niestety mnie to nie kręci i jesteś za cienki w uszach by z tobą dyskutować ;).

No to pisz tak, aby każdy Cię poprawnie zrozumiał ;). Ale do robienia spiny to też Jesteś dobry.

Wydaje ci się :P.

Edytowane przez Dip79

Nawet Miodkowi się może zdarzyć :). Nikt przecież doskonały nie jest.

Zawsze mogłem zwalić to na późną porę, zmęczenie, lub pośpiesz.

Igoruss - Tak, na serio tutaj piszemy :P.

Edytowane przez Dip79

Ludzie, jak to jest napisane w pierwszym poście tego tematu, jest to temat do kulturalnej wymiany zdań, ale widzę że jeden tego nie rozumie, sid go kulturalnie w 1 zdanie miażdzy.

Szczerze, to nie wiem czy mnie ktoś na tym forum zna czy nie,(no po takim spamie jaki zrobiłem t.luk-owi na PW z 10 razy, to na pewno mnie kojarzy :D, ale coś każdy się chce dowiedzieć czegoś), ale nie wybijam się w tak idiotyczny sposób.

Chyba że robicie to zaplanowanie tak z okazji świąt :) To "Wesołych Świąt" nabiera innego znaczenia ^^

Edytowane przez JacobX14
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...