torres0221 19 Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Witam. Od niedawna filmy coraz wolniej mi się buforują. Jeszcze większy problem to to, że na wrzucie filmiki HD buforują mi się dwa razy szybciej niż 360 na YT. O twitchu nawet nie wspominam bo tam np. audycja z dnia wczorajszego zatrzymuje mi się co sekundę. Czyściłem system, skanowałem NODem, czyściłem CCleanerem, instalowałem nowy Flash Player, czyściłem Mozille, oraz ściągnąłem Google Chrome. Niestety nic nie działa Jeśli to pomoże, to mam router TP-Link WR340G. Resetowałem go, ale też nic nie dało. Mam internet 12 mb/s, a oto parametry komputera : I3-2120 4GB ramu Intel HD2000 Dysk nie pamiętam jaki, ale 7200 rpm 500 GB Windows 7 64 bit. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Bowie 0 Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Robiłeś speedtesta? Może być coś nie tak z faktyczną prędkością łącza Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Bowie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts