ChrisPos 0 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Witam. Znalazłem taką oto stronę: http://www.dynamicdrive.com/style/csslibrary/item/before_and_after_peel_back_image/. Prezentuje ona zmianę obrazka po najechaniu na niego myszką w css. Wpadłem na pomysł,że można by było to używać w np. porównaniu gry na różnych detalach-domyślnie widzimy jak dana gra wygląda na medium a po najechaniu jak na hight albo domyślnie bez aa a po najechaniu z aa.Myślę,że bardzo ułatwiło by to porównanie.A wy co o tym myślicie? Cytuj Link to post Share on other sites
mrgibbass 226 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Myślę, że najlepiej porównuje się obrazki, kiedy są umieszczone obok siebie. Cytuj Link to post Share on other sites
bula529 2 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Mi się pomysł podoba. Całkiem wygodne. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Można by to wprowadzić w taki sposób -> po najechaniu myszką zmienia się obraz a po kliknieciu otwiera się nowa karta z dwoma obrazkami obok siebie pogodzilibysmy obie strony Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts