kubagole 40 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Witam. Dziś chciałem dodać Bf bc2 na origin.Wpisuje i mi się wyświetla ten klucz nie może być tu użyty ............ przejdź na tą stronę (Ok tak powinno być ponieważ gra jest przed tym jak zrobili ten cały Origin) klikam i tam wyświetla się mój profil na Ea i biorę dodaj klucz i co ??? Nie można aktywować klucz...... przejdź na adres klikam i mnie przenosi na tą samo stronę.Ostatnio odświeżali to wszytko i widocznie linków nie zmienili. Nie wiem jak firma która zarabia rocznie miliony i tyle ludzi z niej korzysta ma taki syf i niegarniętą platformę. Da rade coś z tym zrobić ? Edytowane 15 Grudnia 2012 przez kubagole Link to post Share on other sites
dudek079 66 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Masz problem z cd key'em. Ostatnio mieliśmy to samo z kolegą. Kupił w tesco i okazało się że klucz jest wykorzystany. Jak możesz to wymień grę/klucz. Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Nie zrozumiałes klucz jest dobry bo gram na mutli Bf bc2 nie potrzeba origin,ale można podpiąć i powinno przekierowac na tą strone kiedyś tak było teraz to odświerzali i nie wiem co jest.Jak by byłzły wyskakiwało by mi własnie że klucz jest wykorzystany. 1.37 tak to powinno być. Link to post Share on other sites
Janke5 7 Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 napisz do supportu co i jak, grę dodadzą ci ręcznie do konta 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts