Marcin1PL 0 Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A tak, mam Vistę Home Premium OEM oryginał. Nie chce mi przyjąć kluczu cd-key to znaczy, że 2 aktywacje zostały zużyte. Moja poprzednia płyta główna parę dni przed modernizacją dała, mówiąc między innymi du*y na całej linii. Po prostu się spaliła. Teraz reinstalowałem system bo tamten mi się wysypał i zostały mi 3 dni do aktywacji i zero złotych aby kupić vistę Co byście mi poradzili aby zrobić ? Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Spróbuj aktywować przez telefon, skoro nie możesz przez neta. BTW. Vista pozwala tylko dwa razy się aktywować przez internet? Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Vista Komercyjna nie ograniczoną liczbę razy. Wersja OEM ta co ja mam, to tylko dwa razy. Spróbuję. Mam tyko 3 dni Najwyżej pojadę na na jerolzolimskie (parę minut komunikacją miejską) i zrobię im rozmowy w stylu GTA Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Tylko, że już była dwa razy aktywowana ;/ Może jakoś na awarię sprzętu zwalić ? Cytuj Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Możesz zadzwonić do Microsoftu, powiedzieć że płyta główna ci się uszkodziła, zmieniłeś i nie możesz aktywować. Powinni ci dać nowy numer. Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Taki mam zamiar jutro zrobić. Z tego co wiem to oni to robią jak wszystko było i jest na gwarancji. Wszystko jest na gwarancji, a nuż się uda :? Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 zadzwoniłem, aktywowałem telefonicznie i kit im w oko Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts