chrumcio 1 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Witam! Zainstalowałem wcześniej Windowsa w taki sposób, że żadnego z dysku nie podzieliłem na partycje przez co dysk bez systemu(HDD) był nie widoczny w Mój Komputer, a w zarządzaniu dyskami był on pod nazwą "Zastrzeżone przez system". O ile dobrze pamiętam jedna część miała 100mb, a druga była niesformatowana. Jestem właśnie w trakcie ponownego instalowania Windowsa i nie wiem co zrobić, aby tak się nie powtórzyło. Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
maciek396 60 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Wystarczy że w zarządzaniu dyskami utworzysz partycję na niezagospodarowanej powierzchni dysku, i sformatujesz, lub sformatujesz partycję tego wymagającą. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez maciek396 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts