junkers78 0 Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 http://www.techfanatyk.net/problematycz ... problemem/ Cytuj Link to post Share on other sites
Maszin 0 Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 sama prawda o ludziach i i ch merytorycznym rozeznaniu w sprzecie, pracuje akurat na serwisie i wiem cos na ten temat , telefony w stylu : Gra mi się zawiesza, co może być przyczyną ?? (żadnych wiecej informacji) juz mnie nie dziwia :ugeek: Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 święta prawda. dobry artykuł, zaproście autora do benchmark.pl Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 GENIALNE! Po prostu 5+ dla autora . Co do sterowników, jakoś miałem i NV i Ati.. i nie wiem na co ludzie narzekają. Ja osobiście miałem więcej problemów z NV, no dla ATi minus za brak "ć" w standardzie Oczywiście nie tyczy się to tylko czerwonych, ludzie potrafią obwiniać sprzęt gdy problem jest w nich samych! Maszin - Oj ile razy się przez coś takiego przechodziło "Gra mi się nie odpala, co jest nie tak?" Hehehehe. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts