ziembek 6 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Siema! Jaką myszkę polecicie do grania w lol'a. Mam na oku M500. Czy to dobry wybór? Zamierzam również kupić podkładkę X7-MP200. Lubię też czasem pograć w WoT i tam moja myszka po prostu "skacze" w trybie zoom'u. Cytuj Link to post Share on other sites
manfred86 109 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ja tam posiadam Logitecha M195 i jestem zadowolony. Rok czasu na niej śmigam i tylko baterie wymieniam jak padną (również gram w LoLa) Cytuj Link to post Share on other sites
Buuren 68 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) do lola wystarczy Edytowane 11 Grudnia 2012 przez Buuren Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Nie bierz bezprzewodowej to raz, a dwa, przejrzyj mój ostatni temat odnośnie myszki. Tam też wybierałem trochę pod LoLa. Cytuj Link to post Share on other sites
ziembek 6 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 M500 jest przewodowa. LAser się nie będzie gubił na podkładce X7-200MP? Cytuj Link to post Share on other sites
IwanMT 0 Napisano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Grając kilka lat i interesując się myszkami mam do Ciebie pytanie, po cholere Ci jakaś super myszka do LOL'a ? To nie jest gra, w której wymagana jest precyzja jak na przykład CS. Do CS'a można kupować jeśli chce się mieć "lepsze" czucie w, ale w LOLu to się w ogóle nie sprawdzi i kasę tylko w błoto wyrzucisz. No chyba, że masz kulkowaną myszke... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts