chudyzam 105 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Pije sobie właśnie poranną kawę przed wyjściem na zajęcia i mało nie oplułem monitora z wrażenia. Co wywołało taką reakcję? Ano hojność ASUSa i konkurs, który zauważyłem. 6670? Seriously? Nie twierdzę, że ASUS powinien co miesiąc robić konkurs i rozdawać serie 7800 i 7900 czy podobne Geforcy, ale no ludzie... Tę kartę (6670) prawie dogadania najmocniejsza integra intela... Ani osiągów ani oszczędności. Taka czarna dziura jeśli chodzi o zastosowania. Jakbym chciał kupić oszczędną nieintegrę to bym brał 5450 i też bym w prawie nic nie pograł. A tak lepiej kupić intela albo APU (nie sądziłem, że będę bronił kiedykolwiek zintegrowanych grafik ). Także trochę kwas drogi ASUSIE Ciekaw jestem, czy się ze mną zgodzicie pozdrawiam EDIT: co za różnica od kiedy? Edytowane 11 Grudnia 2012 przez chudyzam Cytuj Link to post Share on other sites
OldSmuggler 48 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) On się dziś nie pojawił. On już jest od kilku dni. Druga sprawa oni zrobili konkurs i oni dają nagrody, więc nawet jakby to był głupi długopis czy coś innego to ich sprawa. Konkurs to konkurs, a nie "że musisz". Ja znam gorszy konkurs z gorszymi nagrodami - wybory do sejmu czy prezydenta. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez OldSmuggler Cytuj Link to post Share on other sites
chudyzam 105 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Nagrody są fantastyczne właśnie - nic nie robisz a pieniążki kosisz. To nie biorący udział są debilami (a wręcz przeciwnie, pomimo, że takie sprawiają wrażenie ) tylko wybierający Cytuj Link to post Share on other sites
OldSmuggler 48 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Jak masz kozak kartę, a wygrasz to masz do wyboru: a) Sprzedać b) Zostawić jako np. zapasową Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Lepszy rydz niż nic. Cytuj Link to post Share on other sites
krychu2007 26 Napisano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Bardziej ciekawi mnie sprawa ostatniego konkursu Gigabyte gdzie jak podawali wyniki to nie podano odpowiedzi na pytanie pisemne tylko napisano "pytanie otwarte". Zawsze myślałem że to na tej postawie wybiera się zwycięzców, a tutaj jakby się nawet nie chciało. Cytuj Link to post Share on other sites
sebul 18 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Za darmo ? Za darmo, wiec na cholere jeszcze wybrzydzasz ? Nie chcesz, nie bierzesz udzialu, proste. Cytuj Link to post Share on other sites
HyperGB 0 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (...) Nie doceniasz tanich kart. Między HD6670, a tą HD4000 Intela jest przepaść. HD6670 to idealna karta dla niewymagających graczy, w HD i medium poradzi sobie z każdą grą. Z kolei ta HD5450 to już jak najbardziej jest "byle co" i tu faktycznie nie da się na niej grać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts