mariuszaerox 3 Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Ehh znów kolejny problem u wujka... Ostatnio wyskoczyło mu że padł ofiarą fałszywego oprogramowania i teraz co chwila zmienia mu się tapeta na czarny obraz. Jak można to naprawić ? Pamiętam że miałem to samo u siebie kiedyś, ale teraz za bardzo się nie orientuje w Xp bo siedzę tylko na 7. Proszę o szybką pomoc, ponieważ jutro do niego jadę i chciałbym mu to zrobić. Pomoże ktoś ? Cytuj Link to post Share on other sites
madoch 31 Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 ma "lewego" windows-a, dlatego wyskoczył komunikat , że mógł paść ofiarą fałszywego oprogramowania. remove wga - tym się zainteresuj. Cytuj Link to post Share on other sites
mariuszaerox 3 Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 A można wiedzieć co to takiego ? Bo ja np. mam lewego windowsa 7 i nic mi nie wyskakuje, tyle że wgrywałem sobie sam Cytuj Link to post Share on other sites
xPOW3Rx 90 Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Nic nie zrobisz, widocznie system jest nielegalny. Musisz kupić system i wgrać legalną wersję. Cytuj Link to post Share on other sites
mariuszaerox 3 Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 To już nie mój problem żeby kupować legalny system, ja się pytam co da się zrobić na legalnym... A na pewno coś się da.. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts