donigorasso 0 Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Mam taki problem , mialem zainstalowane aoe 3 z dodatkami , i stary dysk mi sie rozwalil , na ktorym byly te gry zainstalowane . System caly czas mysli ze te gry isnieja i jak porbuuje wykasowac z rejestru przez co kolwiek , albo dodaj usun programy wyskakuje mi blad ,"Nie zaladowano pliku dll.firewallinstalhelper . Nie moge tez na to tych gier nainsalowac , nie wiem co robic. WINDOWS XP HOME EDITION 32bit Cytuj Link to post Share on other sites
helfi 82 Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 a może dodaj do system32 w windowsie ten plik, poszukaj tutaj http://www.dll-files.com/ gry legalne ? Cytuj Link to post Share on other sites
donigorasso 0 Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 orginal orginal , dlatego sie tak martwie ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts