bryniol 0 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Priorytety wg kolejności - internet -jakiś większy wyświetlacz niż Hazel - płynne działanie os-u - cena - bateria tak chociaż 48 godzin w tym 2 h internetu czasem jakaś giera BARDZO mile widziane -latarka -GPS mile widziane -android -aparat (nie gorszy niż hazel) chodzi o jakość zdjęć a nie pixele Do tej pory używałem Hazel który mi wystarczał. Niestety już mi się nie chce wpatrywać w ten nieduży wyświetlacz. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez bryniol Cytuj Link to post Share on other sites
mw1975 230 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Dozbieraj i weź sobie Samsunga S-5560 Gio. WYświetlacz 4 cale, Android 2.3, GPS, latarka - ekran za pomocą programu (pomaga na 3-4 m!), bateria trzyma nawet 6 dni. Do tego odtwarza filmy Youtube. Oczywiście, keidy mu dowalisz niepotrzebnych w grucie rzeczy programów z Google Play, bateria potrzyma krócej. Mam takiego i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
bryniol 0 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Dozbieraj i weź sobie Samsunga S-5560 Gio. WYświetlacz 4 cale, Android 2.3, GPS, latarka - ekran za pomocą programu (pomaga na 3-4 m!), bateria trzyma nawet 6 dni. Do tego odtwarza filmy Youtube. Oczywiście, keidy mu dowalisz niepotrzebnych w grucie rzeczy programów z Google Play, bateria potrzyma krócej. Mam takiego i jestem bardzo zadowolony. No zgadza się mógłby być! A co sadzisz o ZTE? Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Jakbyś się uparł to za 400zł może byś wyrwał używanego Samsunga Galaxy S, tylko że on nie ma latarki Cytuj Link to post Share on other sites
bryniol 0 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 i za 400zł to tylko padaki są, trzeba mieć 500zł żeby coś móc poprzeglądać Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Czasem są okazje. Proponowałbym dorzucić te 100zł. Cytuj Link to post Share on other sites
bryniol 0 Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Tylko 500 to jest 100 za dużo a po za tym, za tą kasę +40 zl można kupić nowego ace. Narazi sensownie wygląda Gio ale może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?? Edytowane 6 Grudnia 2012 przez bryniol Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 za tą kasę +40 zl można kupić nowego ace.Który jest znacznie gorszy od GS, tak samo Gio jest jeszcze gorszy od Ace A może Samsung Wave 1 lub 2 ? Ma wszystko czego Ci trzeba oprócz androida. Parametrami jest bliźniaczy z SGS a ma dodatkowo latarkę i amelinową obudowę. Jeśli nie zamierzasz instalować nie wiadomo ilu aplikacji to bada nie będzie złym rozwiązaniem. Cytuj Link to post Share on other sites
bryniol 0 Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Cenowo wygląda nieźle. Wyświetlacz też spory. A jak z tym Bada oni to aktualizują?? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts