Kefił 5 Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam Poszukuję słuchawek do +/- 200 ZŁ. Słuchawki musza bardzo dobrze wygłuszać i mieć wbudowany mikrofon. Cytuj Link to post Share on other sites
Hubertus588 44 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Jestem użytkownikiem słuchawek Creative Fatality HS-800 i mogę ci je polecić. Mikrofon odpinany, dobrze wyciszają, są głośne i basy nawet troszkę są. w grach są dokonałe. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Koss sb49 w niektórych sklepach dają dożywotnią gwarancję Cytuj Link to post Share on other sites
Toxic11 6 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Jak sądzę masz pewnie zintegrowaną kartę muzyczną ? Może coś takiego ? Genius HS-G700V Cytuj Link to post Share on other sites
Blue663 0 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Polecam Ci słuchawki Creative HS-450. Mają wbudowany mikrofon, idealnie nadają się do gier typu Counter Strike. Na 3/4 regulacji głośności słyszane są wszystkie kroki wrogów (Counter Strike) Cytuj Link to post Share on other sites
OldSmuggler 48 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Tyle, że jak masz łeb to te Creative Fatality po jakimś czasie dają uczucie bólu jeśli nie jesteś przyzwyczajony. Sam je mam i uszy na początku bolały jak diabli. Teraz sam myślę i powrocie na Steelseries 5h v2. Cytuj Link to post Share on other sites
aquadigger 70 Napisano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/Plantronics_GameCom_367_-_sluchawki_od_graczy_dla_graczy-2130.html Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Jak widzę, że ludzie polecają takie słuchawki, to aż się boję jeśli zapytam o poradę w temacie o którym nie mam pojęcia, że dostanę równie "fachowe" odpowiedzi... Fatalitki to szajs... syberie są o 150zł za drogie jak na swoje możliwości, bierz koss sb49 albo HQ2, nic lepszego z mikrofonem nie dostaniesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts