Skocz do zawartości

Jak Wam chodzi Far Cry 3?

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Warren1987,

Recommended Posts

I dajcie już spokój z tymi FPS, co drugi post dotyczy tylko ilości fpsów aż się to nudne robi. Macie jakie swoje zdanie na temat multi w tej grze ?

Zerknij teraz jak nazywa się ten temat. Potem przeczytaj co napisałeś. Potem postaraj się 5 minut o tym pomyśleć. Potem przeczytaj obie rzeczy jeszcze raz. A potem z pytaniami udaj się do tematu ogólnego o FC3.

I dajcie już spokój z tymi FPS, co drugi post dotyczy tylko ilości fpsów aż się to nudne robi.

Temat brzmi "Jak Wam chodzi FC3?" więc nic dziwnego, że ludzie podają tu swoje wyniki. Jak chcesz dyskutować o samej grze to nie ten temat :P.

U mnie wchodzi gra na fulla, czasami słychać jak zwiększa obroty wiatraczek od procesora (włącza się tryb odkurzacza w kompie) ale gra się przyzwoicie, a nawet lepiej. Specyfikacja mojego kompa poniżej. Nie jest jakoś specjalnie super wypasiony (roczny komp) ale daje radę na full detalach, max rozdziałkę w każdą grę jaką instalowałem. A nie instaluję staroci tylko same nowości od Crysisa po BF3 itd. gry z super grafą

@dezmont, jak masz boxowe chłodzenie do tego procesora, to nic dziwnego, że wyje jak odkurzacz. Miałem to samo, dlatego wymieniłem chłodzenie i mam z tym spokój.

Mam fortis silentiumpc, boxowe wywaliłem od razu

Ładnie macie słuch jak gracie w coś i słyszycie jak wam wyje to są dwie opcje albo bardzo wyje albo gracie bez dzwięku haha

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/11/fd3b5dc4a295e28a568063934f7821fc.jpeg?1322670905
  • Popieram 1

Że to

tu wpisujesz tekst , który może ukazywać treści z rozgrywki niepożądane przez graczy , krórzy woleliby dowiedzieć się tego z gry a nie z forum, spoiler można zrobić na dwa sposoby, albo opisać komendy albo jak piszesz posta to w narzędziach masz BBcode

Edytowane przez Rafcio1874
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...