mrk0sa 10 Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 c myslicie o tym telefonie bo chciałbym kupic, i moze ktos ma na sprzedaz . Cytuj Link to post Share on other sites
kowal99 4 Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Całkiem dobry telefon. Jedynie bałbym się o układ graficzny. Szczerze mówiąc wolałbym sgsa 2. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Chyba żartujesz? SGS2 to telefon z innej epoki. Xperia ma ekran HD i znacznie ale to znacznie wydajniejsze podzespoły. poczytaj sobie test http://pclab.pl/art51328.html Cytuj Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 28 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dokładnie. Xperię T można przyrównać bardziej do SGS'a 3, niż 2. Ten drugi to nadal świetny sprzęt, ale po roku nie jest już tak topowy, teraz takie 2 rdzenie to standard. Cytuj Link to post Share on other sites
misiek12_sdz 121 Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Telefon dość fajny. Dla mnie minusami są: niewymienna bateria, duże wymiary jak na 4,5" i brak przycisków sprzętowych, bateria nie zachwyca tylko 1800mAh. Adreno 225 jest w stanie walczyć za grafiką z SGS3 więc nie ma się co bać tej kwestii. Procek ma tylko 2 rdzenie ale to nowa architektura i daje sobie ładnie radę. Aparat mimo 13MP robi zdjęcia porównywalne do lepszych 8-ek. No i nie wiadomo jak za aktualizacjami bo poprzednie Sony do tej pory czekają Jelly Beana i wiadomo już, że w tym roku się go nie doczekają. Co do wyglądu to kwestia subiektywna, co do jakości to się nie wypowiem jako, że nie trzymałem go w łapie. Cytuj Link to post Share on other sites
Artur4Life 0 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Posiadam ten telefon aktualnie i mogę wszystkim polecić. Przyciski ekranowe sprawdzają się bardzo dobrze - ich minus to to, że zabierają trochę powierzchni ekranu, przez co do dyspozycji użytkownika pozostaje ~4.3-cala. Jest to bezpośredni konkurent dla HTC One X i SGS3. SGS3 jest brzydki (mydelniczka) i ma słabej jakości ekran (amoled = cukierkowe kolory, matryca pentile). HTC One X jest solidnie wykonany, ma świetny ekran, ale wg mnie jest trochę za duży. Xperia T jest wykonana z dobrej jakości plastiku (czarna wersja gumowana z tyłu), elementy są dobrze spasowane, jedyne do czego mógłbym się przyczepić to błyszcząca ramka dookoła ekranu (możliwe, że będzie się rysować). Bateria nie odstaje od konkurencji. Procesor pomimo dwóch rdzeni jest bardzo wydajny (wykonany w nowszym procesie technologicznym). Nakładka Sony jest lekka i przyjemna. Szczerze polecam ten model Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts