Skocz do zawartości

[MULTI] Far Cry - seria

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      0
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      0
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      0
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Helo :] Mózg odpoczął, wypiłem sobie "shota" i na totalnym chilloucie fabuła poszła dalej...ciekawe to...

Osobiście mam wszystkie gry oryginalne. Natomiast jeśli ktoś piraci to jego sprawa.

Pytanie mam z ciekawości jak poradziliście sobie z podkładką pod mysz żeby ją wyprostować? Ja użyłem najcięższych 10 książek :D

chlopcy pirata maja i nie maja patcha i dlatego ich po alt tabie wywala

To sie zdziwisz bo na biezaco RELOADED wypsuzcza pacze XD

Alt Tab w sumie jednak dziala tak samo jak w SKyrim (trza poczekac chwile i raz kliknac). Z kolei dziwny problem bo nie celownika w snajperkach :o

http://www.pcgamer.com/forum/showthread.php?t=23314&page=3

[FAIL]

to nie luk, tylko crossbow czyli kusza, wiesz troche, szkoda mi tych co uzywaja wersji reloaded skoro na cracku od steam006 patche z uplay same sie pobieraja i mozna multi nawalac, ale co kto woli :P

Edytowane przez foxy97

Właśnie a jak ulepszyć taką snajperke o lepszą lunetę i dodać tłumnik ?

Dopiero zdobywając drugi karabin snajperski możesz dokupić do niego tłumik i mocniejszą lunetę.

Lepszej broni w tej grze po prostu nie ma. Możesz niewykryty buszować godzinami i zabijać wszystkich

Kolega ma problem z klawiszami.

Tzn ma ustawione pod swoje przyzwyczajenia i co jakiś czas musi przywracać domyślne bo nie może wykonać jakiejś czynności.

Wczoraj dzwonił, że nie może wysiąść z samochodu. Ma napisane "żeby wysiąść naciśnij TAB (chyba tak ma przypisane) " ale nic się nie dzieje po wciśnięciu.

HJUDŻ SPOILER - moje przemyślenia

Zakończeniem logicznym jest jak najbardziej ocalenie przyjaciół. Dlaczego?

Po cholere żeśmy się męczyli i ratowali kumpli? Po co Dr.Earnhardt się poświęcił dla ratowania przyjaciół? Wszystko poszłoby na marne. Równie dobrze mógłbym od razu iść do świątyni i wybzykać Citre...

A poza tym kto by chciał rezygnować ze świata Apple-a dla życia w dziczy? choć sam mówił, że 'znalazł swoje miejsce i wie czego chce - zostać na wyspie'. Willis poleciał do Rosji, Sam zginął (pomagając nam), Dr.Earnhardt zginął również pomagając nam... Ta historia musiała mieć prawdziwe zakończenie, którym było opuszczenie wyspy właśnie w taki sposób. Dołączenie do dzikusów było by nierealne - do du*y. A no i dzikusy zabiły doktora - hujce jedne.

w następnej części chce takie klimaty, ale raczej chciałbym coś ala, a najlepiej same Hawaje. Tutaj widoki są piękne - zwłaszcza jak patrzymy na inne wyspy z archipelagu - te w oddali. tylko za dużo tej dżungli jak dla mnie, więcej otwartych przestrzeni z takimi widokami.

Edytowane przez Ladros