robutkogut 0 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Witam, Chciałbym się dowiedzieć co lepiej kupić, ps3 czy komputer? Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) Co do tematu to zalezy czego szukasz.. jesli chodzi ci zeby tylko pograc w jak najwiecej gier to mozna z jednaj strony konsole no ale jesli zalezy ci na jakosci grafiki to zdecydowanie PC,wiec to juz zalezy od ciebie.. ale patrzac na cene gier to do konsoli kosztuja 2 razy tyle co na PC wiec jak juz tam chcesz. Wszysto sie rozchodzi ile masz do wydania. Edytowane 24 Listopada 2012 przez 06radcho Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Konsola na start wydaje się tańsza ale obecne w niej bebechy pozostawiają wiele do życzenia a ceny gier są... Absurdalne, krótko mówiąc. W zamian na porządny PC trzeba się wykosztować a jeśli ktoś jest złym człowiekiem i niespecjalnie zależy mu na trybach sieciowych to gry są za darmo. Jeśli jednak ktoś chce być bardzo poprawny to gry na PC są często o połowę tańsze niż te na konsolach, na dodatek Steam czy inny GOG często oferują promocje większe niż 50 czy 75% i można wyrwać świetne tytuły za grosze. Cytuj Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Bierz PC, lepsza grafika, możliwość modowania, pada też możesz podłaczyć jak chcesz się męczyćw FPS'ach, a jest sporo gier w których się lepiej padem gra. Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Moim zdaniem PC, chyba że jesteś z pod znaku lenia to konsola 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gers789 0 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 bierz ps3 jak wolisz konsole ,a kompa jak do surfowania po necie Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Moim zdaniem PC, chyba że jesteś z pod znaku lenia to konsolajak już to siedzenie przy biurku i granie to lenistwo. leżenie na kanapie to wypoczynek 1 Cytuj Link to post Share on other sites
extremme 43 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Czekaj jeszcze rok, ma wyjść PS4 8) Cytuj Link to post Share on other sites
LeBsteR 12 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) Byłem właścicielem obu. Ale jak grałem na ps3 w gre Skyrim a potem zobaczyłem u kumpla jak gra wygląda na full detalach to poleciałem do domu i sprzedałem i ps3 i mojego kompa który do najnowszych nie nalezał i 4 miesiące temu złożyłem nowego kompa na którym gram w Skyrima i musze powiedzieć że różnica jest tak wielka że gdybym był dziewczyną a ta "różnica" była by wibratorem to głośno bym krzyczał P.S. AAA i jeszcze jedno. Rozumiem że nie istotne jest dla ciebie czy wydasz 1000zł na konsole czy 2500zł na dobrego kompa? Bo jednak różnica w cenie jest spora. Dla sporej grupy osób finanse tutaj czasem decydują. Edytowane 24 Listopada 2012 przez LeBsteR Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Byłem właścicielem obu. Ale jak grałem na ps3 w gre Skyrim a potem zobaczyłem u kumpla jak gra wygląda na full detalach to poleciałem do domu i sprzedałem i ps3 i mojego kompa który do najnowszych nie nalezał i 4 miesiące temu złożyłem nowego kompa na którym gram w Skyrima i musze powiedzieć że różnica jest tak wielka że gdybym był dziewczyną a ta "różnica" była by wibratorem to głośno bym krzyczał P.S. AAA i jeszcze jedno. Rozumiem że nie istotne jest dla ciebie czy wydasz 1000zł na konsole czy 2500zł na dobrego kompa? Bo jednak różnica w cenie jest spora. Dla sporej grupy osób finanse tutaj czasem decydują. Mam pc, mam ps3 i mam x360 i akurat skyrim to roznica w rozdziale bo za ****a pana nie moge sie dopatrzyc czegos innego... Co do pytania - PC ma lepsza grafike ale jest to tylko w 90% wieksza rozdzielczosc jesli lubisz gry fpp to PC jesli lubisz wyscigi Konsola (GT5 i Forza mistrz) Bijatyki to wiadomo - ktoras z konsol PC do gier to oczywiscie droga zabawka. Ja dalem za 2 konsole + dodatki tj dysk 1tb jakies 1000zł za pc zaplacis 2 razy tyle Cytuj Link to post Share on other sites
robutkogut 0 Napisano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 kasy mam sporo, ale właśnie nie wiem co kupić bo kiedyś grałem u kumpla na ps3 i sie dosc fajnie grało, ale na pc mam dostęp do wielu rzeczy i też się nienajgorzej gra, ja chce sie tylko dowiedzieć co jest lepsze i co by wyście wybrali Cytuj Link to post Share on other sites
Gemon 121 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Skoro piszesz że "kasy masz sporo" to bierz PC. Ja na pewno brałbym PC'ta na twoim miejscu. Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 jak chcesz się męczyćw FPS'ach, a jest sporo gier w których się lepiej padem gra.grając na padzie męczy się ktoś kto się wychowywał lub już mnóstwo czasu gra na PC-tach. sam spróbowałem wczoraj grać w MoH warfighter na padzie (PC) i całkiem nieźle mi szło staty 7/7 w 5 minutowym meczu - tak, chwale się a tak m.in. to jest lekkie auto namierzanie na padzie w tej grze (w bardzo bliskim kontakcie z wrogiem). Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 jakich dopowiedzi oczekujesz na forum komputerowym zapytaj na forum konsolowym Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 codo grania na padzie vs mycha+klaw to kwesta przyzwyczajnia od 2008 gram namietnie w pierwszego crysisa a ostatnio przejscie na konsoli tej samej gry nie sprawilo mi problemu by stekac wystarczy pol godziny i juz jest ok ale z precyzja sterowania komputerowego nie ma co stawac w szeregi tak samo wyscigi - na padzie to czysta przyjemnosc akurat kwestia sterowania jest REMIS jak dla mnie Jak masz kasy duzo to przeznacz z 3 tysie i starczy na jakis konfig do gier i 2 uzywane konsolki Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13233 Napisano 25 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Ps3 ma miodne ekskluziwy. Oprócz tandetnego gt5. Cytuj Link to post Share on other sites
tomajpocketr1 17 Napisano 25 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) to prawda oprócz gt 5 ktory jest tak tandetną grą , jazda samochodami w tej grze nie jest nawet w 1 % podobna do jazdy samochodem. sprzedałem kompa kupiłem ps3 pogralem rok i sprzedałem, zaczolem sie czuc jak no life i tyle. gwarancja wynosi 2 lata , a na płyte głowna rok i akurat po roku poszło mi łozysko w wentylatorze .układ chłodzenia na grafike do ps3 slim kosztuje okolo 60-80 zł , dzwoniłem do serwisu i mi zawołali 350 zł za naprawde i do 21 dni roboczych . poszedłem do trytona (w poznaniu głogowska hetmanska ) najlepszy sklep z grami , konsolami , wymiana , skup , sprzedaz , za 150 zł wszystko mi zrobili w 2 dni , sprawdzenie konsoli darmowe. co do temperatur to mały kaloryfer. Edytowane 25 Listopada 2012 przez tomajpocketr1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts