Skocz do zawartości

Recommended Posts

przewijanie to sobie mozna w obojetnie jakim Launcherze ustawic...

jak sie wlaczy oszcedzanie energii to i nawet Na SIII sa spadki w plynnosci menu ale juz na full mocy SII i SIII to czysta poezja :)

Nie mowie ze l9 jest zly ale jednak sII go zjada ;)

ale w jego l9 ekrany się lepiej przewijają, bo tak powiedział kolega, który użytkował sgs 2 :(

normalny użytkownik nie zauważa takich różnic jak wy ! 60 FPS hahah ale podnieta łooo!

ale dla was tylko samsung jest najlepszy to sorry . i moze powiecie ze lg 4x jest duuuuuuuzo slabszy od s3 ?

oczywiscie ze slabszy bo to LG a na dodatek nie ma aktualizacji :menda:

zjada go ahhahah.

ekran ips przez wielu jest uznawany jako lepszy . no rzeczywiscie zjada go szczegolnie mniejszy ekran ...co za fanboje

czlowieku... przez wielu...nie przez wiekszosc...Amoled jest calkem inna i bardziej nowoczesna technologia

kazdy sub pixel jest sam dla siebie zrolem swiatla dlatego masz idealna czern !

Ekran LCD IPS to stara technologi ulepszana od lat ale nadal wymaga PODSWIETLENIA ! wiec o czerni zapomnij...

Omen nomen ekran w SII jest tak naprawde bardziej do przodu od tego w sIII gdyz w tym drugim jest uzyty uklad PenTile a w S II rgb

Amoled to odlam technologi OLED ! IPS nie jest zly lecz niestety ja wole Amoled-y z ich czern !

Wogole to co piszsz jest smieszne i swiadczy o calkowitym braku wiedzy...

Edytowane przez tommyt1983
  • Popieram 1

Hahaha fajne mi porownanie !

Za samsungiem jest to ze mniejszy rozmiar hahaha mi sie wydaje ze jak lg ma wiekszy wyswietlacz to chyba musi byc wiekszy , no ale nie Wiem jak dla was .

z tego porownania wynika jedynie ze sgs ma lepszy aparat. A widzicie zageszczenie pikseli jest duzo wazniejsze niz Wasza czern a tu lg ma jednak wiecej ...

Aaa i sory ale l9 ma NFC

Hahaha fajne mi porownanie !

Za samsungiem jest to ze mniejszy rozmiar hahaha mi sie wydaje ze jak lg ma wiekszy wyswietlacz to chyba musi byc wiekszy , no ale nie Wiem jak dla was .

z tego porownania wynika jedynie ze sgs ma lepszy aparat. A widzicie zageszczenie pikseli jest duzo wazniejsze niz Wasza czern a tu lg ma jednak wiecej ...

Aaa i sory ale l9 ma NFC

s2 tez ma nfc w wersji i9000P

jeden z barzie powazanych portali zrobil tydzien temu zestawienie top 20 gdzie s2 ma miejsce 10

gdzie tam jest twoj l9 bo jakos sie doszukac nie idzie :rotfl:

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/20-best-mobile-phones-in-the-world-today-645440

http://policelink.monster.com/nfs/policelink/product_photos/0000/6031/Troll_Spary_max192w.JPG?1202766315

Edytowane przez tommyt1983

UNO: Ogarnijcie się wszyscy.

@up Skończ z tym LG, bo pisanie w każdym temacie "LG L9" jest żałosne i nie profesjonalne.

Doleję oliwy do ognia, tylko HTC. :menda:

Co do tematu, śmiało bierz ten telefon, utarguj trochę, zawsze lepiej wziąć z pewnego źródła.

Edytowane przez Shaco

UNO: Ogarnijcie się wszyscy.

@up Skończ z tym LG, bo pisanie w każdym temacie "LG L9" jest żałosne i nie profesjonalne.

Doleję oliwy do ognia, tylko HTC. :menda:

Co do tematu, śmiało bierz ten telefon, utarguj trochę, zawsze lepiej wziąć z pewnego źródła.

akurat z tym ze htc to najlepszy telefon to sie zgodze ale nie przereklamowany samsung

No musiałem z tym HTC wtrącić :menda:

Proszę aby kolega od LG, wrzucił link do jakiegoś forum gdzie zajmują się tym modelem i pokazał jakie jest wsparcie.

Serdecznie współczuję jeśli podaje argumenty, że nowe wersje Androida są do du*y. Zawsze coś nowego, trzeba iść z duchem czasu.

Samsungi też są ok, jeśli komuś nie przeszkadza plastikowe wykonanie :)

Edytowane przez Shaco

powiem tak co do wsparcia to akurat sgs zawsze ma *****iscie

latam teraz na wycieku 4.1.2 na SIII i ta wielozadaniowisc co dodali (ekran dzielisz na pol tak jakbyys mial 2 smartfony - np na jednym oknie przegladasz galerie a na drugim przegladasz neta) to kozak straszny

Nowe oprogramowanie aparatu ma teraz taki tryb nocny ze nawet moj Canon 550D nie wali takich fotek na iso 3200...

podesle na dniach test zdjec nocnych ze starym i nowym softem - SZOK