Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

Mam pytanie dotyczące Telefonu Samsung Galaxy s2... otóż mój kolega ma do sprzedania dwu miesięcznego Sgs2 za 1000zł, telefon miał zmieniany ekranik na nowy w jakiejś firmie która się tym zajmuje. I tu moje pytanie jest takie czy telefon jak miał zmieniany ekranik to czy traci gwarancje i czy za tą sumę opłaca się go brać :D .

Z góry dziękuję za odpowiedzi ;).

jesli ekran jest oryginalny i wymieniany bez sladu (i ma ten sam kolor) to snie nie przyczepia bo po prostu tego nie zobacza ;)

No oryginalny samsunga ;) a jaki może mieć inny kolor?

za 1000zł ?

duzo

Dużo jak na 2 miesięczny telefon? który prawie nie używany?

daj już spokój z tym l9, to że ty kupiłeś, nie znaczy że ktoś inny go chce...

gdzie l9 do sII... moze tylko wiekszy ekran ale i tak jak dla mnie gorszy od Amoled-a w SII

hahahah ja tylko doradzam l9 a że wam nie pasuje firma LG to przykro mi . pewnie jesteście fanbojami samsunga bo duzo modów jest...

a większosc uzytkowników nie wie co to nawet aktualizacja... i co ma lepsze niby sgs 2 ! NAWET GO W RĘKACH NIE TRZYMALIŚCIE

a tak sie sklada ze ja mialem i s2 w ręce

jak chcesz płacic za firmę to bierz samsunga

ciekawe skąd t mozesz wiedziec czy trzymalem czy nie ?

HA HA, ale masz poczucie humoru, mało się nie zesrałem.

Ty chyba w życiu nie trzymałeś Samsunga w ręku.

Masz LG i rzekomo wiesz co to aktualizacja? %-)

ciekawe skąd ty możesz wiedziec czy trzymałem czy nie ?

sory ale jest już s3 zaraz będzie s4 a wy sraci.e się tymi aktualizacjami które nie wiem co dają (chyba pochwalić sie kumplowi ze ja mam 4.1 ) a tak w ogóle to s2 nie dostał jeszcze 4.1 a więc o czym tu mówić! , arc s dostał aktualizacje i zacina ze szkoda gadać .

a czy autor postu mógł by napisac do czego mu telefon potrzebny /? :D

Edytowane przez filippo.united

najlepiej mi sie podoba to ze nie trzymając nawet telefonu w ręku potaficie zwalić na niego wszystko na ale coż

jak w antutu s2 ma lepszy wynik o 50 to l9 na złom idzie ......

KONIEC!

jak będzie grał w angry birdsy ?

ok. l9 będzie miął 59fps a s2 60 i dlatego warto dołożyc 200zł wiecej bo s2 ma wiecej fps .

pozdro dla was

HAHAHA TYLKO JAK KOLEGA PRZEWIJA W MOIM L9 TO MOWI ZE LEPIEJ NIZ W SWOIM S2 !

NA ALE S2 NAJLEPSZY I TYLE !