Skocz do zawartości

Recommended Posts

No oczywiście, że Nexus 4. Jest pod każdym względem lepszy od Galaxy Nexus'a. A w Polsce jest dostępny tyle że,, wyprzedany. Google po prostu nie spodziewało się tak ogromnego zainteresowania Nexus'em 4. Kiedy znowu będzie dostępny ? Tego nikt nie wie :P

PS : Dodam w czym jest lepszy od Galaxy Nexus'a

- Duuuużo szybszy 4'rdzeniowy procesor

- 1 GB RAM'u więcej

- co za tym idzie także lepszy układ graficzny

- Lepsze kamery

- Moim zdaniem lepszy wyświetlacz (Galaxy Nexus ma matrycę PenTile a co oznacza, że piksele są dostrzegalne)

- Lepsze wykonanie i ogólnie design

- Bateria

Edytowane przez Mixtape

Galaxy nexus fajny i tani ale ma kilka BARDZO WIELKICH (jak dla mnie) MINUSOW

- Kamerka choc szybka to jakosciowo odstale mocno od SII i SIII a zdjecia nocne to dramat 9porownujac oczywiscie do SII i SIII)

...

-Uklad graficzny jakis nie z tej epoki - w grach brak efektow i np taki most wanted wyglada o wiele gorzej niz na SII (ma go moja zonka). Nie sa wyswietlane efekty tj. woda na ulicach, gorsze odbicia i mniej swiatla (pod slace to widac np na asfalcie )

-Ekran bardziej wyprane kolory niz w SII i SIII ale trzeba jes postawic obok bsiebie by wiedziec jak to wyglada

-bateria szalu nie robi

Tak to ogolnie w innych aspektach telefon 1 KLASA

mam na dzis dzien wlasnie GN i SIII ktorego mialem sprzedac lecz chyba plany zmienie bo pieniazki znalazlem i nie musze sie pobywac sprzetu

jakbys chcial to GN bedzie prawdopodobnie do "zgonenia" od poniedzialku

Edytowane przez tommyt1983