szylolek 13 Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam, po przesiadce z Windowsa 7 na 8 pojawił się u mnie pewien problem. Otóż kiedy uśpię komputer, to kiedy chcę go przywrócić nie ma żadnej reakcji. Żeby komputer się uruchomił muszę wyłączyć i włączyć ponownie listwę zasilającą. Wiecie może jak ten problem można naprawić ? Może wystarczy coś w BIOSie zmienić? z góry dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 W sumie oprócz tego nie mam z tym systemem żadnych innych problemów - myślałem, że będzie gorzej Cytuj Link to post Share on other sites
shae6666 110 Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam, po przesiadce z Windowsa 7 na 8 pojawił się u mnie pewien problem. Otóż kiedy uśpię komputer, to kiedy chcę go przywrócić nie ma żadnej reakcji. Żeby komputer się uruchomił muszę wyłączyć i włączyć ponownie listwę zasilającą. Wiecie może jak ten problem można naprawić ? Może wystarczy coś w BIOSie zmienić? z góry dzięki za pomocJa też tak mam u mnie pomaga wciśnięcie przycisku power - komputer ożywa Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ja też tak mam u mnie pomaga wciśnięcie przycisku power - komputer ożywaU mnie niestety nie ma reakcji ani na włączenie przez klawiaturę, ani przez przycisk power Zresetowałem ustawienia BIOSu i wszystko już działa. Temat do zamknięcia Cytuj Link to post Share on other sites
EndeLine 0 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Podbijam temat problem jest w laptopie Acer Aspire 5749. Ustawienia zamknięcia pokrywy ustawione na uśpienie lecz laptop po otwarciu pokrywy nie reaguje na nic trzeba go wyłączyć trzymając klawisz power a potem włączyć od nowa. Patrzałem bios i troszku biednie w nim jest. Jakieś pomysły? Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 @up Mam taki sam problem w Lenovo G780. Nie chciało mi się kombinować, co jest nie tak, więc zamiast uśpienia ustawiłem hibernacje. Cytuj Link to post Share on other sites
EndeLine 0 Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 W sumie hibernacji nie patrzyłem, lecz w moim wypadku lepszym rozwiązaniem jest uśpienie, jednak wolę jednak pokombinować może coś się uda bądź może jakaś aktualizacja od MS będzie która problem rozwiąże. Po sobotniej aktualizacji problem minął. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts