Wojtasx 6 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam, chciałem połączyć laptopa z telewizorem Sony HX850 za pomocą routera D-link Dir 615. Za pomocą programu ps3 media server chciałem przesłać zdjęcia oraz klipy, żeby odtworzyć je na TV. Czy przez wifi czy przez kable podłączone do portów wan w routerze niby wszystko działa. No właśnie... od 2-5min następnie wyskakuje na TV błąd połączenia i klapa. Kombinowałem na wszelki sposoby, reset ustawień w routerze, wyłączenia antyvirusa i zapór, różne wersje programu, wszystko na nic... nie działa i już;/ Może wy mi pomożecie... Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Razzielus 13 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ja swego czasu używałem programu Nero Media Home dołączonego do tv LG i śmigało bezawaryjnie,zobacz na stronie samsunga czy nie ma jakiegoś dedykowanego oprogramowania do DLNA Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts