madnes13 0 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Witam, w tej chwili studiuje - no i tak akurat wyszło, że mój obecny telefon uległ zepsuciu więc wymaga wymiany. Chciałbym kupić smartfona - mniej więcej do 500 złotych, używany, najlepiej gdyby miał tak z 5 miesięcy gwarancji, więcej wiadomo lepiej; nie będę na nim grał; przyda sie do youtuba; poczty; przegladania internetu; chyba najlepszą opcją będzie android - klawiatura dotykowa; póki co nie korzystam z żadnego pakietu internetowego, tylko zwykłe wifi - ale dobrze będzie jeżeli nie będzie mu to sprawiało kłopotu. Przyda się wytrzymała bateria, ładowanie raz dziennie po kilku godzinach pracy będzie akceptowalne Co możecie polecić? Tak za 6 stów można znaleźć bodajże xperie u/ galaxy s/ samsunga ace 2? Cytuj Link to post Share on other sites
Fogzu 16 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jak używki szukasz to da się wylicytować galaxy s plus, telefon do internetu jak najbardziej się nadaje, a pomimo tego, że nie będziesz na nim grał, to zawsze będzie taka opcja, bo dość dużo gier na nim chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 S plusa nie kupisz za 500zł ale Galaxy S już tak. Myślę że w tej cenie to najlepszy wybór. Ma ogromne wsparcie w kwestii custom romów (jest w miarę stabilny JB) Ace 2 to wydatek ok 650zł Cytuj Link to post Share on other sites
blackdog 9 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 S plusa nie kupisz za 500zł ale Galaxy S już tak. Myślę że w tej cenie to najlepszy wybór. Ma ogromne wsparcie w kwestii custom romów (jest w miarę stabilny JB) Ace 2 to wydatek ok 650zł ace 2 w przyzwoitym stanie rzadko schodza na razie ponizej 700 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts