dunloper 3 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam. Od razu mówię, że nie wiem czy temat jest w dobrym dziale. Jak nie to proszę o przeniesienie. A więc do rzeczy. Niedawno oddałem swój komputer na gwarancje i z nudów podłączyłem starą płytę główną i na dysku miałem Windows 7 ale mam tylko 512MB RAM więc chciałem przeinstalować na XP ale nie mogę. Problem polega na tym, że gdy wyznaczę partycję i zacznie kopiować pliki to po kopiowaniu prawidłowo komp się restartuje ale zaraz po włączeniu zacina się. Nie wiem jak opisać ale zacina się wtedy gdy jest czarny ekran z białymi literami i tam się wszystko ładuje. No więc chciałem spowrotem nagrać Win 7 ale po skopiowaniu plików wyskakuje bluescreen Co mam zrobić ? Cytuj Link to post Share on other sites
ruffio 4 Napisano 15 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Sprawdź RAM memtestem i dysk programem od producenta (zrób skanowanie, test dysku). Cytuj Link to post Share on other sites
dunloper 3 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) Ten test dysku mam zrobić bez systemu ? Bo przecież go nie mam. Jak tak to jak mam to zrobić ? Edytowane 15 Listopada 2012 przez dunloper Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts