Hazynabq 0 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam. Czy kupujac caly zestaw komputerowy w sklepie agito.pl dostaje wszystkie kable potrzebne do zlozenia kompa?. Pytam, poniewaz jak wybiore jakas czesc to w proponowanych towarach mam kable laczace poszczegolne podzespoly. Cytuj Link to post Share on other sites
chudyzam 105 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Jakie kable masz na myśli? W polecanych jest zazwyczaj kabel HDMI co najwyżej. A kabelki typu zasilanie chłodzenia procesora itp dostajesz z procesorem Twoje pytanie sugeruje, że nie Ty go będziesz składał Cytuj Link to post Share on other sites
Hazynabq 0 Napisano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Chodzi mi o sata i hdmi wlasnie, a skladac bede go sam wiec tu sie pomyliles Cytuj Link to post Share on other sites
Gość nasciturus Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Takie kable jak sata powinny być w pudełku z płytą główną. Hdmi (ja dostałem o długości 30 cm <<albo do płyty albo karty graficznej - nie pamiętam>>). Jeśli chodzi o hdmi to prawdopodobnie będziesz musiał się sam w niego zaopatrzyć. Wszystko co niezbędne do złożenia samodzielnego kompa powinno być w pudełkach z częściami. Cytuj Link to post Share on other sites
Terrorek 10 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Sata dostaje sie do płyty ( chyba ze nie to niewiem jaki syf kupujesz ;p ) a hdmi raczej bd musiał dokupic jesli nie masz go razem z monitorem Ps. nie patrz na proponowane bo to jest jak snikersy przy kasie w supermakrecie Cytuj Link to post Share on other sites
chudyzam 105 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) No SATA dostaniesz razem z płyta główną a ile to wydaje mi się zależy od modelu. Na pewno na "start" będziesz miał Edit: net mi przymulił, sorry za powielenie odpowiedzi Edytowane 13 Listopada 2012 przez chudyzam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts