lwses 336 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jak w temacie, jeśli chcecie zagrać w sieci to podawać nazwę użytkownika jeden drugiego wpisze do przyjaciół w live gdzie będzie możliwość połączenia się ze sobą Temat zostaje, Dirt jest podzielony na kilak tematów: opinie, umawianie się (ten temat) i nasze jazdy. Mederacja forum. Edit: tak jak myslalem same piraciki:) Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A może nikt nie chce grać po sieci po prostu? Link to post Share on other sites
kporys 3 Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja jak skończe kariere to wbije na online' a Już niedługo . Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Spoko, Ja zaraz będę ready... jeszcze tylko trochę zamęczę singla i ro******my te libacje w kosmos Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a usługa live dziala ??? bo w Polsce chyba nie wspierana ;] wiem bo sie swojego czasu zmarszyczlem jak chcialem w Gears of War pograć Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Działa jak cud, ale trzeba być jakimś gostkiem z np. Kostaryki, przylądka dobrej nadziei, albo i z krainy rydzyka byleby nie z polski Link to post Share on other sites
Recommended Posts