Zeratul 1 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 płacenie nawet za wersję siedemset coś tam MB jest przepłaceniem w przypadku tej karty, ponieważ ilość pamięci zostanie wykorzystana dopiero przy takiej rozdzielczości, przy której ta karta już ze względu na swój rdzeń nie będzie w stanie płynnie renderować obrazu warto za to wziąć pamięci szybsze (GDDR3 zamiast GDDR2) ten 9600 GT XFX jest całkiem niezłą propozycją, wyżej raczej nie ma co kasy inwestować... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 9600GT 55 nm edition Ja bym szukał Gigabyte, bądź Asusa Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 9600GT 55 nm editionmoże jakiś chochlik drukarski ja bym brał tego XFX za 250 zł najwyżej kupisz Palita Cytuj Link to post Share on other sites
krecik55 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 znalazłem coś takiego: http://www.komputronik.pl/index.php/product/53385/Podzespo_y_PC/Karty_graficzne/GeForce_with_CUDA_9600_GT_Gigabyte_512MB_HDTV_DVI_PCI_E_Zalman_wyprzeda_.html chyba sie opyla co ? Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 'Towar niedostępny Towar wycofany ze sprzedaży - wyczerpane ostatnie zapasy magazynowe' Cytuj Link to post Share on other sites
krecik55 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 hmm, to dlaczego jest możliwość zamawiania. Ehhh podjarałem się już i złożyłem zamówienie Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 być może wziąłeś ostatni egzemplarz... jeśli tą kartę dostaniesz to (zakładając, że z powodu wyprzedaży nie będzie jakiś usterek / zniszczonego pudełka i takich tam innych) to zrobisz IMO całkiem niezły interes... ale w komputroniku to tak bywa, że na stronie jest coś innego o dostępności, a w sklepie co innego...chciałem np. u siebie w mieście zamówić słuchawki - na stronie było, że towar na wyczerpaniu (czyli jeszcze dostępny, prawda ) a w sklepie mi gość powiedział, że nie ma... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts